PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Besi hayvancılığı ön bilgi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1228730" data-attributes="member: 25443"><p>Gel bu işe girmedem bir daha dusun desem dinlemezsin zaten niyetine girmişin</p><p>Isin varsa işini duzenini bozma sakin</p><p>Bir taraftan başla hevesinin ölçüsünü gör bakalim yeterlimi</p><p>Yapmadigin iş olduğu için bilemezsin bu ölçüyü</p><p>Hevesin ölçüsü bir yillik mi on yıllıkmi</p><p>Benim çevremde bu işe başlayıp birakan onlarca kişi var</p><p>Çok zarar edenler var az zarar edenler var</p><p>Başarılı olanlarda var</p><p>Ben dededen babadan hayvancılıkla uğraşıyorum </p><p>Onlardan kalan imkanlarda var onlardan kalanlar olmasa cok zor</p><p>Bu gun 21 haziran yilin en uzun günü</p><p>Arpa biçiyorduk bir taraftan da balya tasiyorduk yagmur yağdı işler kaldi</p><p>Bizim işler böyle hic bir seyin garantisi yok </p><p>Bir yağmur bir rüzgar bir hastalık herşeyi değiştirir</p><p>Bilgi tecrübe olmayinca akla hayale gelmeyecek hatalar yapılır</p><p>Co çileye dayanıklı olmak gerek cok çalışmak gerek</p><p>Yinede Allahtan umut kesilmez</p><p>Allah yardimciniz olsun</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1228730, member: 25443"] Gel bu işe girmedem bir daha dusun desem dinlemezsin zaten niyetine girmişin Isin varsa işini duzenini bozma sakin Bir taraftan başla hevesinin ölçüsünü gör bakalim yeterlimi Yapmadigin iş olduğu için bilemezsin bu ölçüyü Hevesin ölçüsü bir yillik mi on yıllıkmi Benim çevremde bu işe başlayıp birakan onlarca kişi var Çok zarar edenler var az zarar edenler var Başarılı olanlarda var Ben dededen babadan hayvancılıkla uğraşıyorum Onlardan kalan imkanlarda var onlardan kalanlar olmasa cok zor Bu gun 21 haziran yilin en uzun günü Arpa biçiyorduk bir taraftan da balya tasiyorduk yagmur yağdı işler kaldi Bizim işler böyle hic bir seyin garantisi yok Bir yağmur bir rüzgar bir hastalık herşeyi değiştirir Bilgi tecrübe olmayinca akla hayale gelmeyecek hatalar yapılır Co çileye dayanıklı olmak gerek cok çalışmak gerek Yinede Allahtan umut kesilmez Allah yardimciniz olsun [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Besi hayvancılığı ön bilgi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt