PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Besi hayvancılığı ön bilgi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="nurullahanar" data-source="post: 1228812" data-attributes="member: 76451"><p>Tek başına bu iş zor olur. </p><p>Ahır yer dahil 900 ü buldu hayvan hariç</p><p>Traktörler ve diğer ekipmanlar 400 civarı</p><p>Benim ekipman parası çıktı dediğim aletler derken sıkmalı Çayır biçme rulo balya ve sarım makinasını demiştim,115 e almıştım onları.hayırlısıyla hayvanlarıda koyabilirsek rahat bi nefes alacaz.</p><p> Bence hayvancılığın kârlılığı ya meran olacak yada ekebileceğin arazi olacak, şu anki aldığımız verimlere göre süt verimi beklemeksizin sadece buzağsını doyuracak kadar süt olacak şekilde bir ineğe yıllık yem gideri 1400 tl gidiyo.</p><p> Biz imalat sektöründen geldiğimiz için üretimden başka bişey bilmiyoruz. Dışardan besilik dana alıp beslemek bana pek mantıklı gelmiyo,anası olmayınca danası nasıl olacak.</p><p>Amacımız yılda bir buzağı ort yakalayıp onları kesime ve gebe damızlığa kadar beslemeyi düşünüyoruz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nurullahanar, post: 1228812, member: 76451"] Tek başına bu iş zor olur. Ahır yer dahil 900 ü buldu hayvan hariç Traktörler ve diğer ekipmanlar 400 civarı Benim ekipman parası çıktı dediğim aletler derken sıkmalı Çayır biçme rulo balya ve sarım makinasını demiştim,115 e almıştım onları.hayırlısıyla hayvanlarıda koyabilirsek rahat bi nefes alacaz. Bence hayvancılığın kârlılığı ya meran olacak yada ekebileceğin arazi olacak, şu anki aldığımız verimlere göre süt verimi beklemeksizin sadece buzağsını doyuracak kadar süt olacak şekilde bir ineğe yıllık yem gideri 1400 tl gidiyo. Biz imalat sektöründen geldiğimiz için üretimden başka bişey bilmiyoruz. Dışardan besilik dana alıp beslemek bana pek mantıklı gelmiyo,anası olmayınca danası nasıl olacak. Amacımız yılda bir buzağı ort yakalayıp onları kesime ve gebe damızlığa kadar beslemeyi düşünüyoruz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Besi hayvancılığı ön bilgi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt