PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Besi Sığırcılığında Verim Artırmak İçin Çok Önemli
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sertacsingin" data-source="post: 844853" data-attributes="member: 54520"><p><strong>Ynt: Besi Sığırcılığında Verim Artırmak İçin Çok Önemli</strong></p><p></p><p>Sevgili dostlar hoşbulduk.Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim samimi karşılamalarınızdan dolayı.</p><p></p><p>Çok kısa bir süre sonra danışmanlığını yaptığım çiftliklerin fotoğraflarını paylaşacağım sizlere.</p><p>Öncesi ve sonrası şeklinde olacak bu paylaşımlar.</p><p></p><p>Yenilikçi mi gelenekçi mi olacağız şeklinde bir fikir belirtmiş kıymetli arkadaşımız.</p><p>Kesinlikle yenilikçi ve pozitif bilime inanan bir düşünceyi benimsemiş bir arkadaşınızım.</p><p>Gelenekçilik derken tabiki ataya büyüğe saygıyı kastetmiyorum.Zaten ana-baba hayır duası almadan başarı sağlanamayacağını düşünüyorum.</p><p></p><p>Ama gelenekçilik, sezeryan yapan bir veterinere 'öyle dikiş atma böyle at' şeklinde bir gelenekçilikse ona yokum.</p><p>Veya çiftlik mimarına ' burası çok büyük ,şurası çok küçük,falancanın ahırı da böyle' şeklindeyse lafım ona.</p><p></p><p>Hayvana nazar değer o yüzden kapalı ahırda besliyorum diyen bir çiftçi kardeşime malesef ne benim ne de veteriner hekimin çok bir faydası dokunamaz.</p><p>Yeniliklere açık olmak,öğrenmeyi sevmek ve doğru düşünmeye kendimizi yönlendirmek..</p><p>Benim hayvancılıkla alakalı temel felsefem bu.</p><p></p><p>Tekrardan hoşbulduk dostlar.</p><p></p><p>Sertaç SINGIN </p><p>Mimar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sertacsingin, post: 844853, member: 54520"] [b]Ynt: Besi Sığırcılığında Verim Artırmak İçin Çok Önemli[/b] Sevgili dostlar hoşbulduk.Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim samimi karşılamalarınızdan dolayı. Çok kısa bir süre sonra danışmanlığını yaptığım çiftliklerin fotoğraflarını paylaşacağım sizlere. Öncesi ve sonrası şeklinde olacak bu paylaşımlar. Yenilikçi mi gelenekçi mi olacağız şeklinde bir fikir belirtmiş kıymetli arkadaşımız. Kesinlikle yenilikçi ve pozitif bilime inanan bir düşünceyi benimsemiş bir arkadaşınızım. Gelenekçilik derken tabiki ataya büyüğe saygıyı kastetmiyorum.Zaten ana-baba hayır duası almadan başarı sağlanamayacağını düşünüyorum. Ama gelenekçilik, sezeryan yapan bir veterinere 'öyle dikiş atma böyle at' şeklinde bir gelenekçilikse ona yokum. Veya çiftlik mimarına ' burası çok büyük ,şurası çok küçük,falancanın ahırı da böyle' şeklindeyse lafım ona. Hayvana nazar değer o yüzden kapalı ahırda besliyorum diyen bir çiftçi kardeşime malesef ne benim ne de veteriner hekimin çok bir faydası dokunamaz. Yeniliklere açık olmak,öğrenmeyi sevmek ve doğru düşünmeye kendimizi yönlendirmek.. Benim hayvancılıkla alakalı temel felsefem bu. Tekrardan hoşbulduk dostlar. Sertaç SINGIN Mimar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Besi Sığırcılığında Verim Artırmak İçin Çok Önemli
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt