PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Besi Sığırcılığında Verim Artırmak İçin Çok Önemli
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="poyraz51" data-source="post: 964559" data-attributes="member: 59743"><p><strong>Ynt: Besi Sığırcılığında Verim Artırmak İçin Çok Önemli</strong></p><p></p><p>sertaç bey hoşgeldiniz dediğinizkonuyasonuna kadar katılıyorum maalesef eskikafainsanlara laf anlatamıyoruz..yıllardırkoyuculukyaparız ayrıca3 yıldır ineklerle ugrasıyorum yaklaşık8 10sene evel koyunlarakoçkatmadan öncekoçlarınkantahliliyaptırmamızıngerektiğini söledim bizim peder saolsun ne gerek var geçensene yaptırdık bişiy çıkmadı hersene hersene bisürüparamıverecez istemez dedi garışma koyunla alakan yokdedi bana ozamanlar medaşda elektrikteknisyeniolarak çalısıyordum ...güzel birazaryedik yani neyse koyunların kuzulama zamanıyaklaşırken 500 600koyunluksürüden 200ün üzerindekoyun düşük yapdı ..koçlartahlil yapıldı sonuç sürüdeki 3koçda hastalık çıkdı ...300liralık bir tahlili yaptırmamanın faturası şimdikiparayla 70000lira en az ..habudersoldu şimdihep tahlillleriyapılıyor koçların ...onların deneyerek öğrenmeleri gerekiyor lafanlatamıyorsun oyuzden genç arkadasların haricinde yani 40 45yasından üzerindekikişilere bişileranlatmaya kalkmıyorum ters ters konusuyorlar canım sıkılıyor...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="poyraz51, post: 964559, member: 59743"] [b]Ynt: Besi Sığırcılığında Verim Artırmak İçin Çok Önemli[/b] sertaç bey hoşgeldiniz dediğinizkonuyasonuna kadar katılıyorum maalesef eskikafainsanlara laf anlatamıyoruz..yıllardırkoyuculukyaparız ayrıca3 yıldır ineklerle ugrasıyorum yaklaşık8 10sene evel koyunlarakoçkatmadan öncekoçlarınkantahliliyaptırmamızıngerektiğini söledim bizim peder saolsun ne gerek var geçensene yaptırdık bişiy çıkmadı hersene hersene bisürüparamıverecez istemez dedi garışma koyunla alakan yokdedi bana ozamanlar medaşda elektrikteknisyeniolarak çalısıyordum ...güzel birazaryedik yani neyse koyunların kuzulama zamanıyaklaşırken 500 600koyunluksürüden 200ün üzerindekoyun düşük yapdı ..koçlartahlil yapıldı sonuç sürüdeki 3koçda hastalık çıkdı ...300liralık bir tahlili yaptırmamanın faturası şimdikiparayla 70000lira en az ..habudersoldu şimdihep tahlillleriyapılıyor koçların ...onların deneyerek öğrenmeleri gerekiyor lafanlatamıyorsun oyuzden genç arkadasların haricinde yani 40 45yasından üzerindekikişilere bişileranlatmaya kalkmıyorum ters ters konusuyorlar canım sıkılıyor... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Besi Sığırcılığında Verim Artırmak İçin Çok Önemli
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt