PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Besi sırlarınız?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="geche1965" data-source="post: 569291" data-attributes="member: 11601"><p>arkadaslar burada birbirimize yardımcı olmak için büyük baş hayvanlara nasıl baktığımızı açıklayalım herkez için faydalaı olabilir...</p><p>benim 50 başlık ağırım var yaklaşık 20 si inek 30 u dana düve dişi ve erkek buzağı dan oluşuyor 20 si kapalı 30 açık besi </p><p></p><p>yem olarak Cp yem kullanıyorum besi yemi 40 tl süt yemi 43tl buza 42tl düve 41tl den alıyorum ayçiçek küspesi aldım busene öğütülmüş cuvallanmış 520 tl den tonu ve tabi mısır küspesi arpa buğday da mevcut kabaca 100 ton mısır sılajı 30 ton fiğ sılajı yapıyorum patates de alıyorum</p><p>irili ufaklı 50 hayvana </p><p>4 tane saman balyesi </p><p>15 el arabası sılaj </p><p>4 çuval patates</p><p>yaklaşık 3 çuval da yem</p><p>4 kovada mısır ve ayçiçek küspesi</p><p>bunları karmadan ayrı ayrı döküyorum </p><p> </p><p>kesitirdiğim danalardan en az %60 randıman alabiliyorum cinsene göre bu artıyor ve ya azalıyor</p><p></p><p>peki sizler nasıl bakım yapıyosunuz...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="geche1965, post: 569291, member: 11601"] arkadaslar burada birbirimize yardımcı olmak için büyük baş hayvanlara nasıl baktığımızı açıklayalım herkez için faydalaı olabilir... benim 50 başlık ağırım var yaklaşık 20 si inek 30 u dana düve dişi ve erkek buzağı dan oluşuyor 20 si kapalı 30 açık besi yem olarak Cp yem kullanıyorum besi yemi 40 tl süt yemi 43tl buza 42tl düve 41tl den alıyorum ayçiçek küspesi aldım busene öğütülmüş cuvallanmış 520 tl den tonu ve tabi mısır küspesi arpa buğday da mevcut kabaca 100 ton mısır sılajı 30 ton fiğ sılajı yapıyorum patates de alıyorum irili ufaklı 50 hayvana 4 tane saman balyesi 15 el arabası sılaj 4 çuval patates yaklaşık 3 çuval da yem 4 kovada mısır ve ayçiçek küspesi bunları karmadan ayrı ayrı döküyorum kesitirdiğim danalardan en az %60 randıman alabiliyorum cinsene göre bu artıyor ve ya azalıyor peki sizler nasıl bakım yapıyosunuz... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Besi sırlarınız?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt