PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Besi üretimi için 30 adet Gebe limuzin alinacak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="nurullahanar" data-source="post: 1149308" data-attributes="member: 76451"><p>Dediğim gibi dışardan bişey almadan kendi ektiğimiz ürünlerin maliyeti üzerinden giderek aşağı yukarı 700 800 arası çıkıyo yıllık 6000 kg yembezelyesi yulaf slajı 500 tl,700 kg kuru ot 100 tl, 700 kg saman 100 tl birazda arpayla hayvanın beslenmesini karşılar heralde. Buda800 tl gibi bir yem gideri oluyo.Bu rasyonun değerlerini ölçüme yollıcam ne çıkar bilemiyorum eksiğini fazlasını ona göre ayarlıcaz,fazlasıyla 1000 tl yi geçmez. Bu hesap dışarıya bişey yaptırmadan kendi makina ekipmanımızla yaptığımızda çıkıyo,böyle hesap yapılmaması lazım oda ayrı. Beslemeye başladığımızda net çıkacak inşallah.Limuzin boş düve için en son 4.5 euro kg artı 100 de 1 kdv fiyatı aldım.</p><p></p><p><a href="http://r.tapatalk.com/byo?rid=89954" target="_blank">TrakKulüp Mobil Uygulaması</a> kullanılarak gönderilmiştir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nurullahanar, post: 1149308, member: 76451"] Dediğim gibi dışardan bişey almadan kendi ektiğimiz ürünlerin maliyeti üzerinden giderek aşağı yukarı 700 800 arası çıkıyo yıllık 6000 kg yembezelyesi yulaf slajı 500 tl,700 kg kuru ot 100 tl, 700 kg saman 100 tl birazda arpayla hayvanın beslenmesini karşılar heralde. Buda800 tl gibi bir yem gideri oluyo.Bu rasyonun değerlerini ölçüme yollıcam ne çıkar bilemiyorum eksiğini fazlasını ona göre ayarlıcaz,fazlasıyla 1000 tl yi geçmez. Bu hesap dışarıya bişey yaptırmadan kendi makina ekipmanımızla yaptığımızda çıkıyo,böyle hesap yapılmaması lazım oda ayrı. Beslemeye başladığımızda net çıkacak inşallah.Limuzin boş düve için en son 4.5 euro kg artı 100 de 1 kdv fiyatı aldım. [URL=http://r.tapatalk.com/byo?rid=89954]TrakKulüp Mobil Uygulaması[/URL] kullanılarak gönderilmiştir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Besi üretimi için 30 adet Gebe limuzin alinacak
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt