PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Besiciler..!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="snl09" data-source="post: 989382" data-attributes="member: 48709"><p><strong>Ynt: Besiciler..!</strong></p><p></p><p></p><p>Hocam aileden çiftçiyiz 200 dönüm mısır 100 dönüm yoncam var bunlar varken de hayvancılık neden yapmayayım diyorum.ahır yapacağım arazim 8 dönüm içinde evim elektriğim suyum var. Sadece bu iş yatırım için mantıklımı? Birazda sermayem var çok şükür. Üniversite mezunuyum yıllarca özel şirketlerde yöneticilik yaptım kendi işimi kurmak istiyorum.ayrıca bu sezon ilk defa dane mısır aldım sartım abalıoğlu ve cp yeme göndedim onlarlada görüştüm bayi fiyatından yem verecekler. Bukadar artım varken hayvancılığa girmek mantıklı değilmi diyorum kendi kendime?ama tecrübesi olanlardanda fikir almak gerekli akıl akıldan üstündür biyerde</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="snl09, post: 989382, member: 48709"] [b]Ynt: Besiciler..![/b] Hocam aileden çiftçiyiz 200 dönüm mısır 100 dönüm yoncam var bunlar varken de hayvancılık neden yapmayayım diyorum.ahır yapacağım arazim 8 dönüm içinde evim elektriğim suyum var. Sadece bu iş yatırım için mantıklımı? Birazda sermayem var çok şükür. Üniversite mezunuyum yıllarca özel şirketlerde yöneticilik yaptım kendi işimi kurmak istiyorum.ayrıca bu sezon ilk defa dane mısır aldım sartım abalıoğlu ve cp yeme göndedim onlarlada görüştüm bayi fiyatından yem verecekler. Bukadar artım varken hayvancılığa girmek mantıklı değilmi diyorum kendi kendime?ama tecrübesi olanlardanda fikir almak gerekli akıl akıldan üstündür biyerde [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Besiciler..!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt