PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
*** Besicilerin Ruhuna Fatiha - Ette TaVaN fiyat uygulaması ***
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="n_sayan" data-source="post: 1017558" data-attributes="member: 53734"><p>işin garip yanı televizyonlarda daha birtane besi çiftliğine gidip çekim yapmadı hep televizyonlarda kasaplar hep onların dertleri </p><p>karkas 16 ya satılmadıkça o fiyatlara inmez diyen mi dersin besiciler fedakarlık etsin diyen mi mikrofonu uzatıyorlar</p><p>ağzını açan hemen %25-30 kemik firesi diyor nerde görülmüş o fire kemik yığını mı kesiyorsunuz 280 kg karkasın altını bile farklı fiyattan alıyorlar</p><p>ahırdaki hayvanların hepsini keseyim birtanesinde çıkmaz hostain danalar bile dahil </p><p>elektrik , su , işçi , kira kdv vergi sanki saydıklarının hiçbiri besicide yok vergi levhalarına baksan hiçbirinde 10000 tl kar yazıpta devlete 2000 tl vergi bile ödemezler</p><p>ben 20 dana kessem kasaptan fazla vergi ödüyorum fatura kesmez kdv den bahseder kesse bile gene aldığı verdiği araba demirbaş vs den gene kdv çıkmaz </p><p>dünya paraya hayvan al , bir yıllık yemi stokla ölümü kalımı bakımı bütün zorluklar bize kazanmaya gelince senden çok kazansın Allah bereket versin </p><p>bugüne kadar kasaplara hiç sözüm olmadı ama gel görki kasaplar bizim hakkımıza resmen göz dikmiş durumda 2 besici bir kasap açacak bu devirde </p><p>ozaman görürler el mi yaman bey mi yaman moraller bozuk yoksa kirletmezdim konuyu kimse kusura bakmasın</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="n_sayan, post: 1017558, member: 53734"] işin garip yanı televizyonlarda daha birtane besi çiftliğine gidip çekim yapmadı hep televizyonlarda kasaplar hep onların dertleri karkas 16 ya satılmadıkça o fiyatlara inmez diyen mi dersin besiciler fedakarlık etsin diyen mi mikrofonu uzatıyorlar ağzını açan hemen %25-30 kemik firesi diyor nerde görülmüş o fire kemik yığını mı kesiyorsunuz 280 kg karkasın altını bile farklı fiyattan alıyorlar ahırdaki hayvanların hepsini keseyim birtanesinde çıkmaz hostain danalar bile dahil elektrik , su , işçi , kira kdv vergi sanki saydıklarının hiçbiri besicide yok vergi levhalarına baksan hiçbirinde 10000 tl kar yazıpta devlete 2000 tl vergi bile ödemezler ben 20 dana kessem kasaptan fazla vergi ödüyorum fatura kesmez kdv den bahseder kesse bile gene aldığı verdiği araba demirbaş vs den gene kdv çıkmaz dünya paraya hayvan al , bir yıllık yemi stokla ölümü kalımı bakımı bütün zorluklar bize kazanmaya gelince senden çok kazansın Allah bereket versin bugüne kadar kasaplara hiç sözüm olmadı ama gel görki kasaplar bizim hakkımıza resmen göz dikmiş durumda 2 besici bir kasap açacak bu devirde ozaman görürler el mi yaman bey mi yaman moraller bozuk yoksa kirletmezdim konuyu kimse kusura bakmasın [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
*** Besicilerin Ruhuna Fatiha - Ette TaVaN fiyat uygulaması ***
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt