PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
besicilik ölmez, besiciler kaybetmez
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kararsız" data-source="post: 1021101" data-attributes="member: 46223"><p>Ben sizle aynı fikirde değilim her kriz bir fırsattır değerlendirebilirsen ama ben bu durumun kriz olduğunu pek sanmıyorum.</p><p>turizimcile ağlıyor ama bence fırsat bu fırsat hükümetten ne destek,taviz koparırsak kardır mantığındalar. ucak krizi 24 kasımda oldu yanlış hatırlamıyorsam aralık ayında erken rezervasyon için bir kaç otele bakmıştım hem fiyatlar düşecek beklentisi, hemde tembellikten rezervasyon yaptırmadım şubatta tekrar baktım fiyatlar arttığı gibi coğu oda seceneklerinde rezarvasyon dolu uyarısı cıkmaya başlamış... nerde kriz talep olmayan malın ucuzlaması lazım odaların boş olması lazım ...rusya sebze meyve alımını beyaz et ithalatını kesti dometesin fiyatımı düştü tavuğunkimi siz söyleyin.</p><p>aylardır hep et ithalatından ve en son tavan fiyat uygulamasından bahsediliyor dün kasaptan et aldım dana kıyma 40tl nerde düşüş ....satamadıkları etleri dometesleri tavukları çürümeyemi bıraktılar ??? bence hala rahat rahat satıyorlar.</p><p></p><p>6-12 ay önce tüm ekonami kanalları, yazarları petrolün düşüşünün türkiyeye ne kadar olumlu yansıyacağını çarı açığın azalıp petrol ürünlerini ucuzluyacağını borsanın yükseleceğını ......anlatıp durdular. şimdi ne diyorlar petrol fiyatları düşmeye devam veya böyle düşük kalırsa türk ekonamisi batarmış borsanın yükselmesi için petrolun artması şartmış. hatta 6 ay önce tek parti hükümeti olursa dolar düşer borsa yükselir dediler ne oldu.</p><p></p><p>herkes bir yorum yapıyor bir beklenti yaratıyor yeni riskler tehlikeler buluyor ama sonuç hiç değişmiyor sen film seyrederken istediğin yorumu yap, filmin sonunu tahmin et sonuçta senarist ne yazdıysa film oyle bitiyor:...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kararsız, post: 1021101, member: 46223"] Ben sizle aynı fikirde değilim her kriz bir fırsattır değerlendirebilirsen ama ben bu durumun kriz olduğunu pek sanmıyorum. turizimcile ağlıyor ama bence fırsat bu fırsat hükümetten ne destek,taviz koparırsak kardır mantığındalar. ucak krizi 24 kasımda oldu yanlış hatırlamıyorsam aralık ayında erken rezervasyon için bir kaç otele bakmıştım hem fiyatlar düşecek beklentisi, hemde tembellikten rezervasyon yaptırmadım şubatta tekrar baktım fiyatlar arttığı gibi coğu oda seceneklerinde rezarvasyon dolu uyarısı cıkmaya başlamış... nerde kriz talep olmayan malın ucuzlaması lazım odaların boş olması lazım ...rusya sebze meyve alımını beyaz et ithalatını kesti dometesin fiyatımı düştü tavuğunkimi siz söyleyin. aylardır hep et ithalatından ve en son tavan fiyat uygulamasından bahsediliyor dün kasaptan et aldım dana kıyma 40tl nerde düşüş ....satamadıkları etleri dometesleri tavukları çürümeyemi bıraktılar ??? bence hala rahat rahat satıyorlar. 6-12 ay önce tüm ekonami kanalları, yazarları petrolün düşüşünün türkiyeye ne kadar olumlu yansıyacağını çarı açığın azalıp petrol ürünlerini ucuzluyacağını borsanın yükseleceğını ......anlatıp durdular. şimdi ne diyorlar petrol fiyatları düşmeye devam veya böyle düşük kalırsa türk ekonamisi batarmış borsanın yükselmesi için petrolun artması şartmış. hatta 6 ay önce tek parti hükümeti olursa dolar düşer borsa yükselir dediler ne oldu. herkes bir yorum yapıyor bir beklenti yaratıyor yeni riskler tehlikeler buluyor ama sonuç hiç değişmiyor sen film seyrederken istediğin yorumu yap, filmin sonunu tahmin et sonuçta senarist ne yazdıysa film oyle bitiyor:... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
besicilik ölmez, besiciler kaybetmez
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt