PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Besicilikte Kar etmenin yolları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 960249" data-attributes="member: 25443"><p><strong>Ynt: Besicilikte Kar etmenin yolları</strong></p><p></p><p>Balıkkesir besicilik için uygun bir ilimiz büyük bir il hangi ilçesinde yapacaksın , olur çok güzel olur parada kazanır ama hangi şartlarda.</p><p></p><p>Şartların çoğunu biz üreticiler belirleyemiyoruz bak yazmışın 22 tl karkas burada 24 üzerini gören oldu karkas ta, tam terside olabilirdi </p><p></p><p>Senin profil ismin para ile ilgili ya, para işi bunlarda istikrar yok kahin olmak gerek ileriyi görmek için , felaket tellallığıda yapmak istemem, yada tam tersi çok aşırı tavsiye etmekte istemem nasip kısmet .</p><p></p><p>Benim komşum var 50 başlık çok güzel besi işletmesi var , şu an boş hem az çok çiftçilikte yapıyorlar ve istanbul kesimi yapıyor piyasayı bilen biri canbaz celep istanbula et kesip götürüyor kasap dükkanına kadar teslim ediyor, o kadar işin içinde , düşün artık tarladan istanbul a kasaba .</p><p></p><p>İstikrarın olmadığı bir işte karlılık nasıl hesaplanır bilmiyorum, uzun süredir işin içindeyim fiyatlar yükseldiğinde o mal elinde bulunuyorsa kazandın yoksa bitti gitti.</p><p></p><p>Uzun vadeli iştir hayvancılık onun için en az 5 yıllık gider 5 yıllık gelir bölü 5 eşittir bir yıllık kar, bir yılı böyle olmalı hayvancının , hep ortalama aşağı yukarı .</p><p></p><p>Ben ilk okul mezunu fazla rasyon bilgisi yok , çok ince hesap bilmem yapmamda çünkü tutmuyor, buradan ne desek boş yukarıda dediğim gibi Balıkkesir uygun bir yer hammadde bol yapma demem, bence böyle .</p><p></p><p>Allah yardımcın olsun sende Allaha emanet ol</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 960249, member: 25443"] [b]Ynt: Besicilikte Kar etmenin yolları[/b] Balıkkesir besicilik için uygun bir ilimiz büyük bir il hangi ilçesinde yapacaksın , olur çok güzel olur parada kazanır ama hangi şartlarda. Şartların çoğunu biz üreticiler belirleyemiyoruz bak yazmışın 22 tl karkas burada 24 üzerini gören oldu karkas ta, tam terside olabilirdi Senin profil ismin para ile ilgili ya, para işi bunlarda istikrar yok kahin olmak gerek ileriyi görmek için , felaket tellallığıda yapmak istemem, yada tam tersi çok aşırı tavsiye etmekte istemem nasip kısmet . Benim komşum var 50 başlık çok güzel besi işletmesi var , şu an boş hem az çok çiftçilikte yapıyorlar ve istanbul kesimi yapıyor piyasayı bilen biri canbaz celep istanbula et kesip götürüyor kasap dükkanına kadar teslim ediyor, o kadar işin içinde , düşün artık tarladan istanbul a kasaba . İstikrarın olmadığı bir işte karlılık nasıl hesaplanır bilmiyorum, uzun süredir işin içindeyim fiyatlar yükseldiğinde o mal elinde bulunuyorsa kazandın yoksa bitti gitti. Uzun vadeli iştir hayvancılık onun için en az 5 yıllık gider 5 yıllık gelir bölü 5 eşittir bir yıllık kar, bir yılı böyle olmalı hayvancının , hep ortalama aşağı yukarı . Ben ilk okul mezunu fazla rasyon bilgisi yok , çok ince hesap bilmem yapmamda çünkü tutmuyor, buradan ne desek boş yukarıda dediğim gibi Balıkkesir uygun bir yer hammadde bol yapma demem, bence böyle . Allah yardımcın olsun sende Allaha emanet ol [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Besicilikte Kar etmenin yolları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt