PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Besicilikte Kazanç
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="besiciftcisi" data-source="post: 1237602" data-attributes="member: 81113"><p>Hocam sağolun sonunda besiyle ilgili yazan biri çıktı. Benim şuan dert ettiğim şey fiyatlar değil hayandan alınacak verim. Hayvanı aldım iyi hoş güzelde pazardan veya çiftlikten alınan 8 aylık hayvana paraziter aşılarını belli önleyici tedbir aşılarını vurduktan sonra bu hayvan günde ne kadar canlı ağırlık sağlayacak. Yoksa çevremizde buzagidan 5 aylık alıp 12 ay bakıp kesenler var. Ben öyle değilde 8 ayda 1 hayvan kesime yollamak istiyorum. Bu olay mümkün mü diye sordum gelen cevaplar ya inek üstüne oldu yada yapamazsın diye oldu.</p><p></p><p>Yem piyasası olarakta fabrika yemlerinde ciddi artış olsada mısır silajı ve yonca geçen seneyle hemen hemen aynı fiyatlara bulunuyor Balıkesir Bandırma ve Bursa bölgesinde.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="besiciftcisi, post: 1237602, member: 81113"] Hocam sağolun sonunda besiyle ilgili yazan biri çıktı. Benim şuan dert ettiğim şey fiyatlar değil hayandan alınacak verim. Hayvanı aldım iyi hoş güzelde pazardan veya çiftlikten alınan 8 aylık hayvana paraziter aşılarını belli önleyici tedbir aşılarını vurduktan sonra bu hayvan günde ne kadar canlı ağırlık sağlayacak. Yoksa çevremizde buzagidan 5 aylık alıp 12 ay bakıp kesenler var. Ben öyle değilde 8 ayda 1 hayvan kesime yollamak istiyorum. Bu olay mümkün mü diye sordum gelen cevaplar ya inek üstüne oldu yada yapamazsın diye oldu. Yem piyasası olarakta fabrika yemlerinde ciddi artış olsada mısır silajı ve yonca geçen seneyle hemen hemen aynı fiyatlara bulunuyor Balıkesir Bandırma ve Bursa bölgesinde. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Besicilikte Kazanç
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt