PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Besiciye bir darbe daha.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YUSUFTUYLUOGLU" data-source="post: 1206126" data-attributes="member: 26155"><p>olaya yine siyasi bakıyorsun.</p><p>bundan kurtulmak lazım.</p><p>siyasi çözümü; senle,ben ancak sandıkta kullanırız.</p><p>burada kanatlanıp uçsakta boşşş.</p><p>burada bizim yapmamız gereken;</p><p>sorunun çözümüne yönelik pratik çözümler sunmak ve burada bilgi peşinde koşan insanları örgütlenmeye sevk etmek.</p><p>mesela siyaset içerikli veya hararete teşvik edici konuları burada paylaşmak yerine(ki o haberleri zaten her sosyal medya sayfasında görüyoruz,haberimiz var ).</p><p>insanlara hiç bilmedikleri,akıllarına gelmeyen,sende olan ve onda olmayan bilgi konuları paylaşmak en verimli davranıştır.</p><p>ben şunu bir kez daha özellikle belirteyim;</p><p>asla bu hükümetin tarım politikasını SEVMEDİM.</p><p>her zamanda eleştiririm.</p><p>ama burada kalkıp bunu kötü bir ortam yaratarak her yıl görüştüğümüz gardaş dediğim insanları dara sokarak yapmam yapamam.</p><p>gider diğer medya organlarında bağırırım.</p><p>burası bizim evimiz.</p><p>bu ortamda chp,akp,mhp'li can kardeşlerim var.</p><p>hepsi benim başımın üstündedir.</p><p>burayı onlara nezih bir ortam olarak yönetmek benim ve yönetimin boynunun borcudur.</p><p></p><p>buranın dışında politikaları eleştirebildiğimin küçük bir örneği.</p><p><a href="https://www.facebook.com/umut.ozkan.758737/posts/2043465649202729" target="_blank">https://www.facebook.com/umut.ozkan.758737/posts/2043465649202729</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YUSUFTUYLUOGLU, post: 1206126, member: 26155"] olaya yine siyasi bakıyorsun. bundan kurtulmak lazım. siyasi çözümü; senle,ben ancak sandıkta kullanırız. burada kanatlanıp uçsakta boşşş. burada bizim yapmamız gereken; sorunun çözümüne yönelik pratik çözümler sunmak ve burada bilgi peşinde koşan insanları örgütlenmeye sevk etmek. mesela siyaset içerikli veya hararete teşvik edici konuları burada paylaşmak yerine(ki o haberleri zaten her sosyal medya sayfasında görüyoruz,haberimiz var ). insanlara hiç bilmedikleri,akıllarına gelmeyen,sende olan ve onda olmayan bilgi konuları paylaşmak en verimli davranıştır. ben şunu bir kez daha özellikle belirteyim; asla bu hükümetin tarım politikasını SEVMEDİM. her zamanda eleştiririm. ama burada kalkıp bunu kötü bir ortam yaratarak her yıl görüştüğümüz gardaş dediğim insanları dara sokarak yapmam yapamam. gider diğer medya organlarında bağırırım. burası bizim evimiz. bu ortamda chp,akp,mhp'li can kardeşlerim var. hepsi benim başımın üstündedir. burayı onlara nezih bir ortam olarak yönetmek benim ve yönetimin boynunun borcudur. buranın dışında politikaları eleştirebildiğimin küçük bir örneği. [url]https://www.facebook.com/umut.ozkan.758737/posts/2043465649202729[/url] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Besiciye bir darbe daha.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt