PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
beside kar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Aydın38" data-source="post: 1199153" data-attributes="member: 79024"><p>Alırken dikkatli olmak lazim bacaklı danalar alınmalı ben geçen sene hayvan kapalıyken 4 binliraya 10 adet aldım aldığımda ortalama 180 200 kilo kurbanı hedefledik tutmadı bizim2 kendi arpamız var arpa yoğunluklu besledik 1ocak 2018 de kestirdik ortalama360kilo karkas geldi yani 680 kilo canlı gelir desek 180 çıktı mı 500 kalır yani360 ğunde500 kilo canlı ağirlik almışlar günluk 1350 gram günlük ağırlik artısi oldu cok sükur ahırımız modern değil ama dahada iyi yapabilirim ama dana kendi ineklerimizden olursa günluk ca ağırlık artışı 1500 grami gećiyor..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Aydın38, post: 1199153, member: 79024"] Alırken dikkatli olmak lazim bacaklı danalar alınmalı ben geçen sene hayvan kapalıyken 4 binliraya 10 adet aldım aldığımda ortalama 180 200 kilo kurbanı hedefledik tutmadı bizim2 kendi arpamız var arpa yoğunluklu besledik 1ocak 2018 de kestirdik ortalama360kilo karkas geldi yani 680 kilo canlı gelir desek 180 çıktı mı 500 kalır yani360 ğunde500 kilo canlı ağirlik almışlar günluk 1350 gram günlük ağırlik artısi oldu cok sükur ahırımız modern değil ama dahada iyi yapabilirim ama dana kendi ineklerimizden olursa günluk ca ağırlık artışı 1500 grami gećiyor.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
beside kar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt