PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
besihane temizliği
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mstafa" data-source="post: 212613" data-attributes="member: 7348"><p><strong>Ynt: besihane temizliği</strong></p><p></p><p>Nailyetek bey ( cevap vereceginiz yazıyı kopyalayıp altına cevap yazıyorsunuz fakat ben başaramadıgım için başlıgı isim belirterek yamak zorunda kalıyorum )elinizdeki danalar mantofonmu yoksa hoştayn mı kaç yaşında ve tahmini kaçar Kg resimleri yükleme konusuna gelince agırabiye veya atila beylere sorarsan onlar size yardımcı olurlar hele sayın site yöneticimiz mustafa beye sorarsanız i resimleri kendileri çekmeye bile gelirler (sagolsun)agır abinize danaları almaya gelmedi diye sitem etmenize gerek yok dışarıdan gördüğüm kadarıyla onun arkasında adanadaki KOÇ ATA şirketi misali BABA KOÇ a.ş var agırabi toptan getiriyor şuhutta DANET firması var onlar danaları toplar agırabi gider yanında Zeki hoca diye ögretmen emeklisi (işten iyi anlayan) ekisperi ile bir günde işletmeyi doldurur benim dışarıdan gördüğüm bu billmem pazar ,pazar gezer bir yere biriktirir hepsine bir tır tutar getirir yada gerçekten danet alıverir zaten danaları danate kestirir onların çeki ciro eder parayı peşin verniş olur dedigin gibi dünya küçük inşaallah bir gün tanışırız şu danaları komşuma alalım resimleri unutmazsın umarım sevgiler</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mstafa, post: 212613, member: 7348"] [b]Ynt: besihane temizliği[/b] Nailyetek bey ( cevap vereceginiz yazıyı kopyalayıp altına cevap yazıyorsunuz fakat ben başaramadıgım için başlıgı isim belirterek yamak zorunda kalıyorum )elinizdeki danalar mantofonmu yoksa hoştayn mı kaç yaşında ve tahmini kaçar Kg resimleri yükleme konusuna gelince agırabiye veya atila beylere sorarsan onlar size yardımcı olurlar hele sayın site yöneticimiz mustafa beye sorarsanız i resimleri kendileri çekmeye bile gelirler (sagolsun)agır abinize danaları almaya gelmedi diye sitem etmenize gerek yok dışarıdan gördüğüm kadarıyla onun arkasında adanadaki KOÇ ATA şirketi misali BABA KOÇ a.ş var agırabi toptan getiriyor şuhutta DANET firması var onlar danaları toplar agırabi gider yanında Zeki hoca diye ögretmen emeklisi (işten iyi anlayan) ekisperi ile bir günde işletmeyi doldurur benim dışarıdan gördüğüm bu billmem pazar ,pazar gezer bir yere biriktirir hepsine bir tır tutar getirir yada gerçekten danet alıverir zaten danaları danate kestirir onların çeki ciro eder parayı peşin verniş olur dedigin gibi dünya küçük inşaallah bir gün tanışırız şu danaları komşuma alalım resimleri unutmazsın umarım sevgiler [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
besihane temizliği
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt