PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
besiye yeni başladım hayvanlarımı nasıl beslemeliyim...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cebrail71" data-source="post: 1073350" data-attributes="member: 75580"><p>besiye yeni başladım ve rasyon olayı felan var bunları tam olarak bilmiyorum besi hayvanlarım şuan tahmni olarak canlı aırlıkları 220 260 kg arasında sizce hayvan başına ne kadar yem vermeliyim sizce kış döneminde beside nelere dikkat ederek hayvana verdiğim yemin yaptığım besinin karşılığını en iyi şekilde nasıl alabilirim</p><p></p><p>ELİMDE BULUNAN KABA VE FABRİKAYEMLERİ...</p><p>PANCAR KÜSPESİ</p><p>SAP BALYASI</p><p>MISIR SILAJI</p><p>FENNİ YEM</p><p>MISIR POSASI </p><p>MISIR KIRMASI</p><p></p><p>HAYVANLARI SABAH VE AKŞAM YEMLİYORUM SİZCE BU MEVSİMDE ELİMDE BULUNAN YEMLERİ hayvanlarıma sabah ne kadar vermeliyim nasıl vermeliyim hayvan başına kaç kg dökmeliyim ki verim elde edebileyim... </p><p>fikirlerinizi bekliyorum şimdiden herkese teşekkür ederim....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cebrail71, post: 1073350, member: 75580"] besiye yeni başladım ve rasyon olayı felan var bunları tam olarak bilmiyorum besi hayvanlarım şuan tahmni olarak canlı aırlıkları 220 260 kg arasında sizce hayvan başına ne kadar yem vermeliyim sizce kış döneminde beside nelere dikkat ederek hayvana verdiğim yemin yaptığım besinin karşılığını en iyi şekilde nasıl alabilirim ELİMDE BULUNAN KABA VE FABRİKAYEMLERİ... PANCAR KÜSPESİ SAP BALYASI MISIR SILAJI FENNİ YEM MISIR POSASI MISIR KIRMASI HAYVANLARI SABAH VE AKŞAM YEMLİYORUM SİZCE BU MEVSİMDE ELİMDE BULUNAN YEMLERİ hayvanlarıma sabah ne kadar vermeliyim nasıl vermeliyim hayvan başına kaç kg dökmeliyim ki verim elde edebileyim... fikirlerinizi bekliyorum şimdiden herkese teşekkür ederim.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
besiye yeni başladım hayvanlarımı nasıl beslemeliyim...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt