PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Beyin yakan satilik ilanlar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="apsiL" data-source="post: 1253105" data-attributes="member: 38742"><p>Benden çok sahibinden de gezen var mı bilmem ama bu ara o kadar çok baktım ki, lanet gelsin adam ilana 95 bin TL yazmış Phantom 3075 için aradım. </p><p></p><p></p><p>Muhabbet aynen şöyle;</p><p></p><p>Ben,</p><p>-İlk sahibi sen misin, 4 çıkışlı mı?</p><p>-Ben sayılırım, adam Almancı idi öldü, mirasa düştü. Ben temizledim satın aldım 2 aydır kullanıyorum, ev almak için satacağım. Daha 4070 saatte,</p><p></p><p>Ben</p><p>-Dayı, Almancı 12 senede Almaya'dan gele gide senede 300 küsür saati nasıl yaptı?</p><p></p><p>-Bunun bir oğlu vardı, sağa sola gidiyor diye Adam araç takip cihazı taktırdı traktörü cep telefonundan takip ediyordu, ben de yükledim arada kontrol ediyorum</p><p></p><p></p><p>Ben;</p><p>-Ulan traktör senin kapının önünden kalkıp nereye gidecek.. 95 bin yazmışsın çok değil mi ? </p><p>-Valla bayiye gittim 80 bin tl verdiler, vermedim en son 85 dediler, biraz daha bekleyip olmadı onlara verecem.</p><p></p><p></p><p>Ben;</p><p>-Allah işini rast getirsin ver dayı, ver.. </p><p></p><p>Durum bu, tutan tuttuğunu..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="apsiL, post: 1253105, member: 38742"] Benden çok sahibinden de gezen var mı bilmem ama bu ara o kadar çok baktım ki, lanet gelsin adam ilana 95 bin TL yazmış Phantom 3075 için aradım. Muhabbet aynen şöyle; Ben, -İlk sahibi sen misin, 4 çıkışlı mı? -Ben sayılırım, adam Almancı idi öldü, mirasa düştü. Ben temizledim satın aldım 2 aydır kullanıyorum, ev almak için satacağım. Daha 4070 saatte, Ben -Dayı, Almancı 12 senede Almaya'dan gele gide senede 300 küsür saati nasıl yaptı? -Bunun bir oğlu vardı, sağa sola gidiyor diye Adam araç takip cihazı taktırdı traktörü cep telefonundan takip ediyordu, ben de yükledim arada kontrol ediyorum Ben; -Ulan traktör senin kapının önünden kalkıp nereye gidecek.. 95 bin yazmışsın çok değil mi ? -Valla bayiye gittim 80 bin tl verdiler, vermedim en son 85 dediler, biraz daha bekleyip olmadı onlara verecem. Ben; -Allah işini rast getirsin ver dayı, ver.. Durum bu, tutan tuttuğunu.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Beyin yakan satilik ilanlar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt