PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
biçerde dayanıklılık olarak , claas mı , new holland mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YESORNO" data-source="post: 170822" data-attributes="member: 8367"><p><strong>Ynt: biçerde dayanıklılık olarak , claas mı , new holland mı?</strong></p><p></p><p>HERKESE SELAM,bence ıkısıde guzel makınalar,fakat bırı polanya malı.diğer aksamlarda kalite farkı burdan çıkıyor sanmayın çünki butun buyuk uretıcıler çinde ımalat yapıyor rulmanlar dahil kayışa varana kadar,..ama benim için önemli olan makinaların bakımlarını zamanında yaptırmaktır ve makinayı koruyabılmektır,mumkun oldukça yerli yedekparça kullanın bu her parça için geçerli artık türkiye üreten bır toplum halıne geldi.bence biçer döverde en önemli parça takılan zıpka lardır makinanın ağzındakı diş gibi düşünun ıyı kesmezse çiğnemeden yutar ekini. buda zorlanmadan dolayı bır takım arızalara sebep verır bılyalarla başlar kayışların zorlanmasına kadar devam eder,ben geçenlerde tesadüfen bi firmaya rast geldim(aran dövme) yıllardır zıpka imalatı yapıyorlarmış . bu firma aynı zamanda ,almanyada rasspe ya yapıyor,gözumle görmesem ınanmazdım bu ürünlerin burda yapıldığını,türkiyedeki tek imalatçı firma aynı zamanda..,aklınıza kım gelıyorsa onlara uretım yapıyor bu yıl trakmakta yerli zıpka alacak dıye duyduk buyuk ıhtımal o fımadan alacaktır.kalitesı mukemmel çeltikte deneyin,çin malı zıpkalardan sakının 2,5 dolara turkıyeye gırışi var, yedek parça olarak aldığınızda bı dunya para verıyoruz, ben zıpkamı parçacı bi akrabam vasıtası ıle çok uygun fıyata (ARAN dövme ) den aldım toptancı ve tüccar haricinde dışarı ürün vermıyolar , parçacınız ile ıyı pazarlık yapın benım tavsıyem o</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YESORNO, post: 170822, member: 8367"] [b]Ynt: biçerde dayanıklılık olarak , claas mı , new holland mı?[/b] HERKESE SELAM,bence ıkısıde guzel makınalar,fakat bırı polanya malı.diğer aksamlarda kalite farkı burdan çıkıyor sanmayın çünki butun buyuk uretıcıler çinde ımalat yapıyor rulmanlar dahil kayışa varana kadar,..ama benim için önemli olan makinaların bakımlarını zamanında yaptırmaktır ve makinayı koruyabılmektır,mumkun oldukça yerli yedekparça kullanın bu her parça için geçerli artık türkiye üreten bır toplum halıne geldi.bence biçer döverde en önemli parça takılan zıpka lardır makinanın ağzındakı diş gibi düşünun ıyı kesmezse çiğnemeden yutar ekini. buda zorlanmadan dolayı bır takım arızalara sebep verır bılyalarla başlar kayışların zorlanmasına kadar devam eder,ben geçenlerde tesadüfen bi firmaya rast geldim(aran dövme) yıllardır zıpka imalatı yapıyorlarmış . bu firma aynı zamanda ,almanyada rasspe ya yapıyor,gözumle görmesem ınanmazdım bu ürünlerin burda yapıldığını,türkiyedeki tek imalatçı firma aynı zamanda..,aklınıza kım gelıyorsa onlara uretım yapıyor bu yıl trakmakta yerli zıpka alacak dıye duyduk buyuk ıhtımal o fımadan alacaktır.kalitesı mukemmel çeltikte deneyin,çin malı zıpkalardan sakının 2,5 dolara turkıyeye gırışi var, yedek parça olarak aldığınızda bı dunya para verıyoruz, ben zıpkamı parçacı bi akrabam vasıtası ıle çok uygun fıyata (ARAN dövme ) den aldım toptancı ve tüccar haricinde dışarı ürün vermıyolar , parçacınız ile ıyı pazarlık yapın benım tavsıyem o [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
biçerde dayanıklılık olarak , claas mı , new holland mı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt