PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
biçerde dayanıklılık olarak , claas mı , new holland mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="alipasalierkan" data-source="post: 53603" data-attributes="member: 6"><p><strong>Ynt: biçerde dayanıklılık olarak , claas mı , new holland mı?</strong></p><p></p><p></p><p>Valla matkap orijinal eski tip Alman matkapı. Ucuda İstanbul ' dan aldık. Galvaniz kaplı hiçte köre benzemiyor.</p><p></p><p>CLAAS MEDION serisi 2001 yılında üretime başlandı. İlk Medion 310 biçerdöveri de biz aldık. 5 sene hiç arızasız kullandık. Hiç bir yerini değiştirmedik. Ne sarsak ne elek ne şına ne başka bişi. Sadece bir defa ana kasnak kayışı değişti. Son derece sağlam bir makina. 2006 yılında da makinayı büyütmek için Medion 340 ' ı aldık. 2 senedir 340 ' ı kullanıyoruz. Ondan da hiç bir şikayetimiz yok. Senin dediğin makina ya eski dominatordür. Çok yıpranmış bir makinadır. Ya da sen karıştırıyorsun. TC ile MEDION ' a gelince. TC son derece basit ve kalitesiz bir makina. Ahmet ' in dediği gibi polonya malı olanları katiyetle tavsiye etmiyorlar. Belçika malı olanlarda heralde en son 2000 yılında üretildi. MEDION TC ' den çok üstün bir makina. Çünkü Commonrail Mercedes motorunu yıllardır kullanıyor. Saç ve kasnak sağlamlığı olsun Alman kalitesini şüphesiz bilirsiniz. Yani bu açıdan baktığımızda MEDION çok uzun ömürlü bir makina. Ben hergün bizim CLAAS servisini görüyorum. Hiç önünde kuyruk oluşan makina sürüsü görmedim. Ama başka bir markada harman zamanı kuyruk oluşuyor. Arıza konusunda bence en az sorun çıkaran makina. Arıza deyip servise gelen çağrılarında yarısından çoğu kullanıcı hatası. Ya adam makineyi temizlemiyor. Oradan sorun çıkıyor. Ya da ayarsız ve aşırı zorlamada makineden gelen uyarıları arıza diye bildiriyorlar. Aslında makinayı fazla zorladıkları için makina şöforu uyarıyor. MEDION serisi hakkaten teknoloji ve dayanıklılık olarak son derece güzel makinalar. Bunları ben sadece kullanıyorum diye söylemiyorum. Bizim köyde iki tanede TC var. İkisinin sahibide aynen bunları söylüyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alipasalierkan, post: 53603, member: 6"] [b]Ynt: biçerde dayanıklılık olarak , claas mı , new holland mı?[/b] Valla matkap orijinal eski tip Alman matkapı. Ucuda İstanbul ' dan aldık. Galvaniz kaplı hiçte köre benzemiyor. CLAAS MEDION serisi 2001 yılında üretime başlandı. İlk Medion 310 biçerdöveri de biz aldık. 5 sene hiç arızasız kullandık. Hiç bir yerini değiştirmedik. Ne sarsak ne elek ne şına ne başka bişi. Sadece bir defa ana kasnak kayışı değişti. Son derece sağlam bir makina. 2006 yılında da makinayı büyütmek için Medion 340 ' ı aldık. 2 senedir 340 ' ı kullanıyoruz. Ondan da hiç bir şikayetimiz yok. Senin dediğin makina ya eski dominatordür. Çok yıpranmış bir makinadır. Ya da sen karıştırıyorsun. TC ile MEDION ' a gelince. TC son derece basit ve kalitesiz bir makina. Ahmet ' in dediği gibi polonya malı olanları katiyetle tavsiye etmiyorlar. Belçika malı olanlarda heralde en son 2000 yılında üretildi. MEDION TC ' den çok üstün bir makina. Çünkü Commonrail Mercedes motorunu yıllardır kullanıyor. Saç ve kasnak sağlamlığı olsun Alman kalitesini şüphesiz bilirsiniz. Yani bu açıdan baktığımızda MEDION çok uzun ömürlü bir makina. Ben hergün bizim CLAAS servisini görüyorum. Hiç önünde kuyruk oluşan makina sürüsü görmedim. Ama başka bir markada harman zamanı kuyruk oluşuyor. Arıza konusunda bence en az sorun çıkaran makina. Arıza deyip servise gelen çağrılarında yarısından çoğu kullanıcı hatası. Ya adam makineyi temizlemiyor. Oradan sorun çıkıyor. Ya da ayarsız ve aşırı zorlamada makineden gelen uyarıları arıza diye bildiriyorlar. Aslında makinayı fazla zorladıkları için makina şöforu uyarıyor. MEDION serisi hakkaten teknoloji ve dayanıklılık olarak son derece güzel makinalar. Bunları ben sadece kullanıyorum diye söylemiyorum. Bizim köyde iki tanede TC var. İkisinin sahibide aynen bunları söylüyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
biçerde dayanıklılık olarak , claas mı , new holland mı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt