PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Biçerdöverler
New Holland
Biçerdöver bakımı nekadara çıkar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="new_generation" data-source="post: 1296803" data-attributes="member: 778"><p>Genel bakımdan sonra çok fazla Bi şey yapmadık. Nede olsa eski makina ufak tefek illaki çıkıyor bişeyler. O da sıkıntı olmaz. Önemli olan günlük bakımları temizliği ve yağlamayı özenli yapmak gerekiyor. Küçük aksaklıkları zamanında yakalayabilirsen büyüyüp hasar vermeden çözebiliyorsun. Kabini burak kabinden aldık. Mart 2019 da 6500 tl. Bu işi sürekli yapacaksanız yılda 1 hafta bile kullansanız kabin yatırmaya değer. Ben 20 yılı aşkındır biçerdöver kullanıyorum ilk defa buyıl kabinli halde sürdüm. İlk yorumum bunca yıl eziyet çekmişiz demek oldu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="new_generation, post: 1296803, member: 778"] Genel bakımdan sonra çok fazla Bi şey yapmadık. Nede olsa eski makina ufak tefek illaki çıkıyor bişeyler. O da sıkıntı olmaz. Önemli olan günlük bakımları temizliği ve yağlamayı özenli yapmak gerekiyor. Küçük aksaklıkları zamanında yakalayabilirsen büyüyüp hasar vermeden çözebiliyorsun. Kabini burak kabinden aldık. Mart 2019 da 6500 tl. Bu işi sürekli yapacaksanız yılda 1 hafta bile kullansanız kabin yatırmaya değer. Ben 20 yılı aşkındır biçerdöver kullanıyorum ilk defa buyıl kabinli halde sürdüm. İlk yorumum bunca yıl eziyet çekmişiz demek oldu. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Biçerdöverler
New Holland
Biçerdöver bakımı nekadara çıkar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt