PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
BİÇERDÖVER ÖNERİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="phantomerkunt" data-source="post: 496909" data-attributes="member: 220"><p><strong>Ynt: BİÇERDÖVER ÖNERİ</strong></p><p></p><p>bütçeye göre 1545 8055 en idealleri tc filan piyasaya çalışmayacaksan gerek yok hatta en ideali temiz orijinal bir 1545 diye düşünüyorum bir ara düşündük ama zor iş bizim bu tarafa göre değil alacak olsam ben kesinlikle prijinal 1545 alırım aman dikkat et bunların toplamaları var düşmeyesin geçen senelerde biri aldı köyde elinde kaldı en sonunda yandı yine toprladılar ama çok randımansız yeterki orijinal olsun şu eski kamburlardan dönmeleri var aman onlara dikkat et</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="phantomerkunt, post: 496909, member: 220"] [b]Ynt: BİÇERDÖVER ÖNERİ[/b] bütçeye göre 1545 8055 en idealleri tc filan piyasaya çalışmayacaksan gerek yok hatta en ideali temiz orijinal bir 1545 diye düşünüyorum bir ara düşündük ama zor iş bizim bu tarafa göre değil alacak olsam ben kesinlikle prijinal 1545 alırım aman dikkat et bunların toplamaları var düşmeyesin geçen senelerde biri aldı köyde elinde kaldı en sonunda yandı yine toprladılar ama çok randımansız yeterki orijinal olsun şu eski kamburlardan dönmeleri var aman onlara dikkat et [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
BİÇERDÖVER ÖNERİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt