PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Oyunları
Farming Simulator Serileri
Farming Simulator 17
Yamalar
Traktör - Biçerdöver
Bicerdover
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci50" data-source="post: 1147771" data-attributes="member: 76771"><p>Bencede zaten ucuz der alirsin sonra bicere verdiginin 5 katini usta ve parcaya verirsin ve calismaz sonra satamazsin ve ne ettim diye dusunursun. Bicer piyasada cok ama calisan bakimlisini bulacaksin mesela bizde 8040 vardi cark helezon buyuk motor kirli boya 30000 liraya verdik satarken adama garanti konustum sezon sonunda aradim 2500 donum yer bictim bi lira masraf etmeden bu sene verdigimden fazlasini aldim dedi. Biz onunka 8500 donum yer biciyoduk arizasiz ama bu dedigim cok nadirdir. Sana tavsiyem hic bulasma zaten rampa ise eski bicerler kolay devrilir yenilerde agirlik merkezi orantili ayrica fren sanzumanda vitesten atma sikintisi ve yenilerde eleklerin dizayni iyi dokme olayi az ve rampada cikmam demez. 250 donum icin yeni makine almak mantikli degil bicerin kaybedecegi yillik degeri 250 donum kurtarmaz yazilacak cok sey var benimkisi sadece tavsiye umarim yanlis anlamazsin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci50, post: 1147771, member: 76771"] Bencede zaten ucuz der alirsin sonra bicere verdiginin 5 katini usta ve parcaya verirsin ve calismaz sonra satamazsin ve ne ettim diye dusunursun. Bicer piyasada cok ama calisan bakimlisini bulacaksin mesela bizde 8040 vardi cark helezon buyuk motor kirli boya 30000 liraya verdik satarken adama garanti konustum sezon sonunda aradim 2500 donum yer bictim bi lira masraf etmeden bu sene verdigimden fazlasini aldim dedi. Biz onunka 8500 donum yer biciyoduk arizasiz ama bu dedigim cok nadirdir. Sana tavsiyem hic bulasma zaten rampa ise eski bicerler kolay devrilir yenilerde agirlik merkezi orantili ayrica fren sanzumanda vitesten atma sikintisi ve yenilerde eleklerin dizayni iyi dokme olayi az ve rampada cikmam demez. 250 donum icin yeni makine almak mantikli degil bicerin kaybedecegi yillik degeri 250 donum kurtarmaz yazilacak cok sey var benimkisi sadece tavsiye umarim yanlis anlamazsin [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Oyunları
Farming Simulator Serileri
Farming Simulator 17
Yamalar
Traktör - Biçerdöver
Bicerdover
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt