PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Biçim-Hasat Ekipmanları
biçerdöverden anlayan arkadaşlar öneriniz nedir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="stulu" data-source="post: 839894" data-attributes="member: 20378"><p><strong>Ynt: biçerdöverden anlayan arkadaşlar öneriniz nedir</strong></p><p></p><p>Geçen sene bizim tarlada biçerden takır tukur ses gelmeye başladı. Biçerci tablayı söktü bir saat uğraşıp tamir etti. Adam yılların biçercisi, eğer kendi biçerden anlamasaydı en az bir günü gitmişti. Eğer kendi tarlalarını biçeceksen, bir şey demem, ama piyasaya çalışacağım, para kazanacağım derseniz tavsiye etmem. Hastalık sahibi olursunuz. Geçen sene yolda gidiyorum, bir tane class gördüm 2013 model tabla genişliği 6 metre tarlada çalışıyor. Yolun kenarında sahibiyle muhabbet ettik. Bana tarlalarımız çok büyük diye yalan söylediler, biçer tarlada ikinci sefere dönmüyor, bazı tarların genişliği 10 metre diye dert yandı. Öğleden sonra bırakıp gitmiş. Dar yollarda biçerleri görünce benim yüreğimin yağı eriyor, ya tabla taşa sürtüyor yada ağacın yarısını buduyor. Üç sene önce biçer komşu köyde, bizde sıra bekliyoruz, biçerci öğleyin işi bıraktı gitti, her tarlada köylüler biçerin ölçtüğünden eksik söylüyorlar. Köylüler ya işi bitirir yada ya da parasını ödemeyiz diye direniyorlar. Ertesi gün başka bir biçerci geldi işi bitirdi. Adamlar Edirne ' den kalkmış gelmiş üç kuruş kazanmak için, uyanıklar biz nasıl bunları tokatlarızın peşinde. Bence 40 kere düşünün bir kere karar verin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="stulu, post: 839894, member: 20378"] [b]Ynt: biçerdöverden anlayan arkadaşlar öneriniz nedir[/b] Geçen sene bizim tarlada biçerden takır tukur ses gelmeye başladı. Biçerci tablayı söktü bir saat uğraşıp tamir etti. Adam yılların biçercisi, eğer kendi biçerden anlamasaydı en az bir günü gitmişti. Eğer kendi tarlalarını biçeceksen, bir şey demem, ama piyasaya çalışacağım, para kazanacağım derseniz tavsiye etmem. Hastalık sahibi olursunuz. Geçen sene yolda gidiyorum, bir tane class gördüm 2013 model tabla genişliği 6 metre tarlada çalışıyor. Yolun kenarında sahibiyle muhabbet ettik. Bana tarlalarımız çok büyük diye yalan söylediler, biçer tarlada ikinci sefere dönmüyor, bazı tarların genişliği 10 metre diye dert yandı. Öğleden sonra bırakıp gitmiş. Dar yollarda biçerleri görünce benim yüreğimin yağı eriyor, ya tabla taşa sürtüyor yada ağacın yarısını buduyor. Üç sene önce biçer komşu köyde, bizde sıra bekliyoruz, biçerci öğleyin işi bıraktı gitti, her tarlada köylüler biçerin ölçtüğünden eksik söylüyorlar. Köylüler ya işi bitirir yada ya da parasını ödemeyiz diye direniyorlar. Ertesi gün başka bir biçerci geldi işi bitirdi. Adamlar Edirne ' den kalkmış gelmiş üç kuruş kazanmak için, uyanıklar biz nasıl bunları tokatlarızın peşinde. Bence 40 kere düşünün bir kere karar verin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Biçim-Hasat Ekipmanları
biçerdöverden anlayan arkadaşlar öneriniz nedir
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt