PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Biçim-Hasat Ekipmanları
biçerdöverden anlayan arkadaşlar öneriniz nedir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ibo71" data-source="post: 839898" data-attributes="member: 44718"><p><strong>Ynt: biçerdöverden anlayan arkadaşlar öneriniz nedir</strong></p><p></p><p>arkadaşlar yorumları okudum. daha önce biçer işi yapmadım. 10bin dekar iddalı olmuş olabilir kabul ediyorum. ancak 1500dekarı bizim zaten 8bin civarı yapılır gibi. aslına bakarsanız ben bu işe girme zor fln katılmıyorum bu düşüncelere arıza işide makineyle ilgilidir. </p><p></p><p>geçen sene balya makineside aldığımda zor yapamazssın denmişti. 60bin balya yaptım 2 ayda. makine en fazla 3-4 saat yattı o da yağmurdan. ufak tefek arıza oluyor yapa yapa öğreniyorsunuz. korkarak işe girilmez zaten. </p><p></p><p>makineyi almak istememdeki asıl neden saman zaten para orada biçercilik fln hikaye. yalnız artık köylü sapını verirken sıkıntı yapıyor. yada biçerciler balyacılarla anlaşıp geliyor. yani sap için almak istiyorum biçeri. benim kendi düşünceme göre 3-4 seneye kadar biçeri olmayan balyacı, biçeri olanla rekabet edemeyeceği için zorlanacak sap bulma konusunda bende ufak ufak biçer işinide öğrenmeyi istiyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ibo71, post: 839898, member: 44718"] [b]Ynt: biçerdöverden anlayan arkadaşlar öneriniz nedir[/b] arkadaşlar yorumları okudum. daha önce biçer işi yapmadım. 10bin dekar iddalı olmuş olabilir kabul ediyorum. ancak 1500dekarı bizim zaten 8bin civarı yapılır gibi. aslına bakarsanız ben bu işe girme zor fln katılmıyorum bu düşüncelere arıza işide makineyle ilgilidir. geçen sene balya makineside aldığımda zor yapamazssın denmişti. 60bin balya yaptım 2 ayda. makine en fazla 3-4 saat yattı o da yağmurdan. ufak tefek arıza oluyor yapa yapa öğreniyorsunuz. korkarak işe girilmez zaten. makineyi almak istememdeki asıl neden saman zaten para orada biçercilik fln hikaye. yalnız artık köylü sapını verirken sıkıntı yapıyor. yada biçerciler balyacılarla anlaşıp geliyor. yani sap için almak istiyorum biçeri. benim kendi düşünceme göre 3-4 seneye kadar biçeri olmayan balyacı, biçeri olanla rekabet edemeyeceği için zorlanacak sap bulma konusunda bende ufak ufak biçer işinide öğrenmeyi istiyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Biçim-Hasat Ekipmanları
biçerdöverden anlayan arkadaşlar öneriniz nedir
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt