PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Biçim-Hasat Ekipmanları
biçerdöverden anlayan arkadaşlar öneriniz nedir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ufukk" data-source="post: 840355" data-attributes="member: 1424"><p><strong>Ynt: biçerdöverden anlayan arkadaşlar öneriniz nedir</strong></p><p></p><p>Makina işi bana göre bir tutku ve merak , çünkü hesap kitap yaptığınızda 400 bin tl para bağlayıp , o tozun içinde uğraşmadığınız , bu kadar para bağlayıp insanlardan gıdım gıdım para toplamaya uğraşmadığınız , yağmurun stresi , sapın stresi , kısacası her iş yaptığınız müşterinizin hasat stresi ile uğraşmadığınız daha karlı yatırımlar mutlaka mevcuttur.</p><p>Bu sebeple , bir heves , merak , tutku kısacası bir hastalık olduğunu düşünüyorum.</p><p>Ha bir şekilde o kadar para veya borçlanma imkanı elime geçerse bende gider direk makina alırım , önemli olan bu tutkununun sizde olup olmaması.</p><p>Bende biliyorum çok mantıklı olmadığını ama bazen kendinize söz geçiremezsiniz.</p><p>Kendi çevremde gördüğüm ise önüne gelene biçip çok miktarda biçim yapanlar değilde , kendi çevresinde düzgün para verecek insanlara biçim yapan , kendi işini yapan , kısaca çok fazla iş almayıp daha butik çalışanlar bir miktar kazanıyor.</p><p>Hem makinası eskimemiş , hem kendi ürününü zamanında hasat etmiş oluyor. Hemde milletten çok parayı beklemediği için alacak ve ödemeler dengesinde zarar etmemiş oluyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ufukk, post: 840355, member: 1424"] [b]Ynt: biçerdöverden anlayan arkadaşlar öneriniz nedir[/b] Makina işi bana göre bir tutku ve merak , çünkü hesap kitap yaptığınızda 400 bin tl para bağlayıp , o tozun içinde uğraşmadığınız , bu kadar para bağlayıp insanlardan gıdım gıdım para toplamaya uğraşmadığınız , yağmurun stresi , sapın stresi , kısacası her iş yaptığınız müşterinizin hasat stresi ile uğraşmadığınız daha karlı yatırımlar mutlaka mevcuttur. Bu sebeple , bir heves , merak , tutku kısacası bir hastalık olduğunu düşünüyorum. Ha bir şekilde o kadar para veya borçlanma imkanı elime geçerse bende gider direk makina alırım , önemli olan bu tutkununun sizde olup olmaması. Bende biliyorum çok mantıklı olmadığını ama bazen kendinize söz geçiremezsiniz. Kendi çevremde gördüğüm ise önüne gelene biçip çok miktarda biçim yapanlar değilde , kendi çevresinde düzgün para verecek insanlara biçim yapan , kendi işini yapan , kısaca çok fazla iş almayıp daha butik çalışanlar bir miktar kazanıyor. Hem makinası eskimemiş , hem kendi ürününü zamanında hasat etmiş oluyor. Hemde milletten çok parayı beklemediği için alacak ve ödemeler dengesinde zarar etmemiş oluyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Biçim-Hasat Ekipmanları
biçerdöverden anlayan arkadaşlar öneriniz nedir
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt