PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Biçerdöverle hasatta dane kaybı ve önemi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="okkangal" data-source="post: 290656" data-attributes="member: 470"><p><strong>Ynt: Biçerdöverle hasatta dane kaybı ve önemi</strong></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>bencede tamamen biçercinin insafına kalmış bir durum . Sitedeki biçerci arkadaşlarımızda var ama onları tenzih ederek söylüyorum , bizim buralarda maalesef biçerin yanından yarım saat ayrıldığın an , yada sürekli uyarmaz isen işin yaş ... Biçerci anında tablayı kaldırır verir levyeyi biçere . Atıyomu , kalıyomu , dane kırılıyomu umurunda bile olmaz ... Benim aklım yetti yeteli hiç bir biçer sahibi ile ne para , nede mazot sıkıntımız oldu ... Ama onların yapması gereken işlerde hep problem oldu . Artık daha ekine başlamadan uyarımızı yapıyoruz . Daha ciddi , sıkı tutuyoruz . Türkiyede sezonun en son ekin biçen ili Sivas . Yerköy, Yozgat , Newşehir den gelen biçerler biçer ekinleri ... Hemen hepsi 20.000 dekar devirip geliyorlar . Götürücüler ölmüş , batur ölümüş , elekler , bıcaklar ölmüş oluyor zaten ... Biçim işinin sevmediğim tek yanı biçerciler maalesef .. İletişim kurması çok zor oluyor .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="okkangal, post: 290656, member: 470"] [b]Ynt: Biçerdöverle hasatta dane kaybı ve önemi[/b] bencede tamamen biçercinin insafına kalmış bir durum . Sitedeki biçerci arkadaşlarımızda var ama onları tenzih ederek söylüyorum , bizim buralarda maalesef biçerin yanından yarım saat ayrıldığın an , yada sürekli uyarmaz isen işin yaş ... Biçerci anında tablayı kaldırır verir levyeyi biçere . Atıyomu , kalıyomu , dane kırılıyomu umurunda bile olmaz ... Benim aklım yetti yeteli hiç bir biçer sahibi ile ne para , nede mazot sıkıntımız oldu ... Ama onların yapması gereken işlerde hep problem oldu . Artık daha ekine başlamadan uyarımızı yapıyoruz . Daha ciddi , sıkı tutuyoruz . Türkiyede sezonun en son ekin biçen ili Sivas . Yerköy, Yozgat , Newşehir den gelen biçerler biçer ekinleri ... Hemen hepsi 20.000 dekar devirip geliyorlar . Götürücüler ölmüş , batur ölümüş , elekler , bıcaklar ölmüş oluyor zaten ... Biçim işinin sevmediğim tek yanı biçerciler maalesef .. İletişim kurması çok zor oluyor . [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Biçerdöverle hasatta dane kaybı ve önemi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt