PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Big Bag Paketlerde Gübre Alımı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="alper4u" data-source="post: 1022795" data-attributes="member: 47774"><p>Güzel bir konu olmuş Berk.Bende merak etmiştim hep ülkemizde böyle büyük çuvallarda gübre satılıyor mu diye.Araştırma imkanım olmamıştı.Bir konuda [MENTION=4065]manas[/MENTION] abimiz kullandığını söylemişti diye kalmış aklımda.O bu konuda yardımcı olabilir.Bence big bag denen büyük çuval gübre firmalar üretmeliler.Zamandan ziyade bence 50kg çuvalda insan gücü harcanıyor bunda ise makine gücüyle yükleme yapılıyor.Belki şimdi belimiz o anlık ağrıyor ama ilerde acısının çıkacağını düşünüyorum.Örneğin bel fıtığı gibi...Büyük işletmeler için böyle çuvalları firmaların üretmeleri şart bizlerinde talep etmeleri tabikide lakin sen yazılı ortamda geri dönmeye tenezzül bile etmediler diyorsan bu firmalara ne diyeceğimi bilemiyorum.Yurt dışındaki çiftliklerin çoğunda ön yükleyicili traktör yada telehander var.Adamların durumuna gelmemiz epey vakit alır benden söylemesi.</p><p>Saygılar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alper4u, post: 1022795, member: 47774"] Güzel bir konu olmuş Berk.Bende merak etmiştim hep ülkemizde böyle büyük çuvallarda gübre satılıyor mu diye.Araştırma imkanım olmamıştı.Bir konuda [MENTION=4065]manas[/MENTION] abimiz kullandığını söylemişti diye kalmış aklımda.O bu konuda yardımcı olabilir.Bence big bag denen büyük çuval gübre firmalar üretmeliler.Zamandan ziyade bence 50kg çuvalda insan gücü harcanıyor bunda ise makine gücüyle yükleme yapılıyor.Belki şimdi belimiz o anlık ağrıyor ama ilerde acısının çıkacağını düşünüyorum.Örneğin bel fıtığı gibi...Büyük işletmeler için böyle çuvalları firmaların üretmeleri şart bizlerinde talep etmeleri tabikide lakin sen yazılı ortamda geri dönmeye tenezzül bile etmediler diyorsan bu firmalara ne diyeceğimi bilemiyorum.Yurt dışındaki çiftliklerin çoğunda ön yükleyicili traktör yada telehander var.Adamların durumuna gelmemiz epey vakit alır benden söylemesi. Saygılar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Big Bag Paketlerde Gübre Alımı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt