PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Bilginize İhtiyacım Var Arkadaşlar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="delihan" data-source="post: 660689" data-attributes="member: 30572"><p><strong>Ynt: Bilginize İhtiyacım Var Arkadaşlar</strong></p><p></p><p>en üst sınırınız ilk sene için 500 dekar olsun gerçi çok ama illa ki yapacam diyorsanız bu işi 500 dekarın üstüne çıkmayın ilk senede sonra arazilerinizi ekenler arazi yapınızı bilir onların fikrini alın onların alet ekipmanlarından alın işinizi görecektir bi kaç sene sonra işi de öğrenir sonra hedeflediğiniz 1000 --- 1500 dekar yeri ekersiniz merdivenleri tek tek çıkmak lazım kusura bakmayın argo bir tabir verecem sakın üzerinize de alınmayın forumda bulunan abileriminde afıına sığınarak bir örnek vermek istiyorum bizde derler ki hızlı giden atın b..u seyrek düşermiş bence çok doğru bir söz ona göre herşeyi göz önünde bulundurun lafım size değil sakın ola ki üstünüze alınmayın ben sadece bu duruma en iyi örnek olabilecek bir atasözümüzü söyledim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="delihan, post: 660689, member: 30572"] [b]Ynt: Bilginize İhtiyacım Var Arkadaşlar[/b] en üst sınırınız ilk sene için 500 dekar olsun gerçi çok ama illa ki yapacam diyorsanız bu işi 500 dekarın üstüne çıkmayın ilk senede sonra arazilerinizi ekenler arazi yapınızı bilir onların fikrini alın onların alet ekipmanlarından alın işinizi görecektir bi kaç sene sonra işi de öğrenir sonra hedeflediğiniz 1000 --- 1500 dekar yeri ekersiniz merdivenleri tek tek çıkmak lazım kusura bakmayın argo bir tabir verecem sakın üzerinize de alınmayın forumda bulunan abileriminde afıına sığınarak bir örnek vermek istiyorum bizde derler ki hızlı giden atın b..u seyrek düşermiş bence çok doğru bir söz ona göre herşeyi göz önünde bulundurun lafım size değil sakın ola ki üstünüze alınmayın ben sadece bu duruma en iyi örnek olabilecek bir atasözümüzü söyledim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Bilginize İhtiyacım Var Arkadaşlar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt