PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
bilgisi olanlar lütfen yorum yapsın
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sessizlik6638" data-source="post: 916160" data-attributes="member: 52909"><p><strong>Ynt: bilgisi olanlar lütfen yorum yapsın</strong></p><p></p><p>hocam kolay gelsin 10 dekar patates tarlası için ekipmana gerek yok bence </p><p>x135 lik de işinizi görür ekipman olarakda 2 li pulluk 7 li gaz ayağı gibi ekipman toplam maliyet 15 bin civarı diye diye düşünüyorum</p><p>2560 olan traktör pahalı ve modelli 2560 alırsan da toplam maliyet olarak artar</p><p>oda sizin düşünceniz mesela ben 80 bin liralık traktör alacama 47 bin liralık traktör aldım aynı göçde fiyat farklı vede 80 binliralık traktör yaptığı işin aynısını yapıyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sessizlik6638, post: 916160, member: 52909"] [b]Ynt: bilgisi olanlar lütfen yorum yapsın[/b] hocam kolay gelsin 10 dekar patates tarlası için ekipmana gerek yok bence x135 lik de işinizi görür ekipman olarakda 2 li pulluk 7 li gaz ayağı gibi ekipman toplam maliyet 15 bin civarı diye diye düşünüyorum 2560 olan traktör pahalı ve modelli 2560 alırsan da toplam maliyet olarak artar oda sizin düşünceniz mesela ben 80 bin liralık traktör alacama 47 bin liralık traktör aldım aynı göçde fiyat farklı vede 80 binliralık traktör yaptığı işin aynısını yapıyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
bilgisi olanlar lütfen yorum yapsın
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt