PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
bilgisi olanlar lütfen yorum yapsın
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="inkaya" data-source="post: 947176" data-attributes="member: 59516"><p><strong>Ynt: bilgisi olanlar lütfen yorum yapsın</strong></p><p></p><p>arkadaşlar bilgisi olan yorum yapsın deniyor malesef siz alakasız cevap veriyorsunuz. serada kullanmak için dediğiniz traktörler değil kullanmak kenarımda bile tutmak için alınmaz. ben 2009 dan beri kubota 2530 kullanıcısıyım.bu traktör dar alan ve ağaç altı için çok iyi. ayrıca yaklaşık 40 dönüm antep fıstığı ve bağ için kullanıyorum çok memnum. toprağımızda taşlı ve eğimli. 5 li yaylı ve 4 lü bağiçin aynasız pulluk kullanıyorum. sıkıntı yok. az yakar sorun çıkarmaz. komşularım fıstık bahçesini 640 fiatla sürüyor ama kubotaki gibi olmuyor.agaç altına girmiyor eğimli yerlerde kayıor ve ağırlıktan adolayı toprağı tepeliyor. kubotada bu sorunlaryok. ben alırken herkes bir şeyler söyledi ama yinede aldım. parası yüksek olabilir ama hakkını fazlasıyla veriyor. büyük taktörlerle kıyaslamayalım çünkü katagorileri farklı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="inkaya, post: 947176, member: 59516"] [b]Ynt: bilgisi olanlar lütfen yorum yapsın[/b] arkadaşlar bilgisi olan yorum yapsın deniyor malesef siz alakasız cevap veriyorsunuz. serada kullanmak için dediğiniz traktörler değil kullanmak kenarımda bile tutmak için alınmaz. ben 2009 dan beri kubota 2530 kullanıcısıyım.bu traktör dar alan ve ağaç altı için çok iyi. ayrıca yaklaşık 40 dönüm antep fıstığı ve bağ için kullanıyorum çok memnum. toprağımızda taşlı ve eğimli. 5 li yaylı ve 4 lü bağiçin aynasız pulluk kullanıyorum. sıkıntı yok. az yakar sorun çıkarmaz. komşularım fıstık bahçesini 640 fiatla sürüyor ama kubotaki gibi olmuyor.agaç altına girmiyor eğimli yerlerde kayıor ve ağırlıktan adolayı toprağı tepeliyor. kubotada bu sorunlaryok. ben alırken herkes bir şeyler söyledi ama yinede aldım. parası yüksek olabilir ama hakkını fazlasıyla veriyor. büyük taktörlerle kıyaslamayalım çünkü katagorileri farklı. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
bilgisi olanlar lütfen yorum yapsın
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt