PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Tarlalar
Binlerce Dönüm / Dekar Kiralık Tarlalar - İLAN
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sf_hoca" data-source="post: 830136" data-attributes="member: 4559"><p><strong>Ynt: Binlerce Dönüm / Dekar Kiralık Tarlalar - İLAN</strong></p><p></p><p>arkadaşlar bazı rakamlar bence abartılarak yazılmış, bu işin içinde bir hinlik var. 1000m2 yerde 2 ton çeltik veren yer nasıl oluyor? bu 2500m2 yer olmasın? </p><p>2 sene önce çeltikçiler yerde sürünüyordu?</p><p>Hani hayvan çiftlikleri kapanırken kimse bir şey dememişti, ama sığırlar 5000tl olunca çiftçi cook kazanıyor demişti????????</p><p>Geçen sene elindeki patatesleri hayvanlarına yediren çiftçiyi kimse görmezden gelirken bu sene patates pahalanınca patates çiftçisi cook kazanıyor deniyor.???</p><p>Aşırı uçtaki fiyatlar gösterilerek bu iş olmaz ; gerçek değerlendirme böyle yapılmaz; çiftçilerimiz şöyle böyle deyipte onlarıda zan altında bırakmayalım....................</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sf_hoca, post: 830136, member: 4559"] [b]Ynt: Binlerce Dönüm / Dekar Kiralık Tarlalar - İLAN[/b] arkadaşlar bazı rakamlar bence abartılarak yazılmış, bu işin içinde bir hinlik var. 1000m2 yerde 2 ton çeltik veren yer nasıl oluyor? bu 2500m2 yer olmasın? 2 sene önce çeltikçiler yerde sürünüyordu? Hani hayvan çiftlikleri kapanırken kimse bir şey dememişti, ama sığırlar 5000tl olunca çiftçi cook kazanıyor demişti???????? Geçen sene elindeki patatesleri hayvanlarına yediren çiftçiyi kimse görmezden gelirken bu sene patates pahalanınca patates çiftçisi cook kazanıyor deniyor.??? Aşırı uçtaki fiyatlar gösterilerek bu iş olmaz ; gerçek değerlendirme böyle yapılmaz; çiftçilerimiz şöyle böyle deyipte onlarıda zan altında bırakmayalım.................... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Tarlalar
Binlerce Dönüm / Dekar Kiralık Tarlalar - İLAN
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt