PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
bir fikir veya yardım...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="tammer" data-source="post: 762933" data-attributes="member: 51995"><p><strong>Ynt: bir fikir veya yardım...</strong></p><p></p><p>Seni Tebrik ediyorum abi.Bugüne kadar iyilik yaptığım kişiler benide arkamdan vurmaya başladı. Bende artık herkese kolay kolay yardım etmem.</p><p></p><p>aynen dediğin gibi kardeşim bak bilen biliyo.adama tohum verdim çıkınca yerine getir dedim ekini biçti adam yok ortada evine gittim emanet verdiğim tohumu zorla aldım ben unuttum diyo.birine bi varil mazot verdim işini gördü 2 ay geçti mazot yok ondan gittim aldım mazotu şimdi oda darılıyo.elimizle verdik ayağımızla gittik .şimdi gelde yardım et. eskilerin bi lafı vardır itin hatrı yoksa sahibinin hatırı var diye kimi akraba kimi komşu .velhasıl hiç bişey eskisi gibi değil en güzeli meraba meraba .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tammer, post: 762933, member: 51995"] [b]Ynt: bir fikir veya yardım...[/b] Seni Tebrik ediyorum abi.Bugüne kadar iyilik yaptığım kişiler benide arkamdan vurmaya başladı. Bende artık herkese kolay kolay yardım etmem. aynen dediğin gibi kardeşim bak bilen biliyo.adama tohum verdim çıkınca yerine getir dedim ekini biçti adam yok ortada evine gittim emanet verdiğim tohumu zorla aldım ben unuttum diyo.birine bi varil mazot verdim işini gördü 2 ay geçti mazot yok ondan gittim aldım mazotu şimdi oda darılıyo.elimizle verdik ayağımızla gittik .şimdi gelde yardım et. eskilerin bi lafı vardır itin hatrı yoksa sahibinin hatırı var diye kimi akraba kimi komşu .velhasıl hiç bişey eskisi gibi değil en güzeli meraba meraba . [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
bir fikir veya yardım...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt