PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
bir fikir veya yardım...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 763912" data-attributes="member: 25443"><p><strong>Ynt: bir fikir veya yardım...</strong></p><p></p><p>İş maddiyata gelince zor, yardımı toplayacak kişi bu işin sorumluluğunu alıyorsa güvenilirliğinide her şatta sağlamalı istediğimiz, bütün yöneticilerden şeffaflık hesap sorulabilir hesap sormayı kolaylaştıran kişiler, hesap vermekten zevk duyan kişiler olmalı maddiyat bazen önemli, bazen değil , zaman böyle.</p><p></p><p>Yoksa gerisi kolay 100 tl benim için bu gün uygun bir rakkam benim gibi 100 kişi çıksa 10 000 tl belki bir iş görür ihtiyacı olan kişide sevinir trakkülüpten gelmiş diye.</p><p></p><p>İyilikler karşılığı Allah tan umularak yapılırsa makbul olur.</p><p></p><p>Konunun başlığında da yazdığı gibi fikir yardım alıyoruz nasıl kazanırız nasıl zarar etmeyizin yollarınıda arıyoruz burada, en doğru yolu bulmaya çalışıyoruz sonuçta aşağı yukarı aynı işi yapıyoruz.</p><p></p><p>Benim için buda yeterli, iyi düşünen iyilik düşünen herkesten Allah razı olsun.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 763912, member: 25443"] [b]Ynt: bir fikir veya yardım...[/b] İş maddiyata gelince zor, yardımı toplayacak kişi bu işin sorumluluğunu alıyorsa güvenilirliğinide her şatta sağlamalı istediğimiz, bütün yöneticilerden şeffaflık hesap sorulabilir hesap sormayı kolaylaştıran kişiler, hesap vermekten zevk duyan kişiler olmalı maddiyat bazen önemli, bazen değil , zaman böyle. Yoksa gerisi kolay 100 tl benim için bu gün uygun bir rakkam benim gibi 100 kişi çıksa 10 000 tl belki bir iş görür ihtiyacı olan kişide sevinir trakkülüpten gelmiş diye. İyilikler karşılığı Allah tan umularak yapılırsa makbul olur. Konunun başlığında da yazdığı gibi fikir yardım alıyoruz nasıl kazanırız nasıl zarar etmeyizin yollarınıda arıyoruz burada, en doğru yolu bulmaya çalışıyoruz sonuçta aşağı yukarı aynı işi yapıyoruz. Benim için buda yeterli, iyi düşünen iyilik düşünen herkesten Allah razı olsun. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
bir fikir veya yardım...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt