PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
BİR GÜNDE KAC DÖNÜM HERK YAPIYORSUNUZ HANGİ MOTORLA
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 200101" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: BİR GÜNDE KAC DÖNÜM HERK YAPIYORSUNUZ HANGİ MOTORLA</strong></p><p></p><p>erkunt 80t tek cekerle dakka tutup 2.5 dönüm yeri yastık başlarıda dahil 3lü 14lu pulluk tam salarak agır 2 vitesle </p><p>12-14 gazla 33dakikada sürdüm.. seri 2 ilede sürebilirdim fakat cok hızlı oluyordu taşa falan gelir diye agır iki ile sürdüm.. 4lü pulluk olsa biraz daha düşebilirdi zaman.. şuan burdaki bazı rakamları acıkcası cok abartılı buluyorum.. bana göre ideal traktör saatte 4 dönümün altında sürmemeli.. ben erkuntun agır2. vitesiyle sürdügümde bile baya süratlıydi.. seri 2 ye aldıgımda zaten ucuyor tarlada ondan süratlıde sürülmez tarla ve o süratte bile düşüncem saatte max 7-8dönum sürer bi traktör.. artı yastık bası biz atarız tarlaya iki taraftada buda zaman alıyor.. tabi verdiginiz gazda önemli aceleniz varsa verirsiniz 20 gaz bagırta bagırta sürersiniz saatte 10 dönumde ama tabi böyle çift sürülmez onun için minimum yakıt ve maximum performans aldıkları herzaman ki sürümlerinde nekadar yer sürdügü önemli..</p><p>erkunt servet tek ceker için normal sürümde saatte 5 dönum rahat sürer hemde 13 gazla minumum yakıtla traktörü zorlamadan..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 200101, member: 2401"] [b]Ynt: BİR GÜNDE KAC DÖNÜM HERK YAPIYORSUNUZ HANGİ MOTORLA[/b] erkunt 80t tek cekerle dakka tutup 2.5 dönüm yeri yastık başlarıda dahil 3lü 14lu pulluk tam salarak agır 2 vitesle 12-14 gazla 33dakikada sürdüm.. seri 2 ilede sürebilirdim fakat cok hızlı oluyordu taşa falan gelir diye agır iki ile sürdüm.. 4lü pulluk olsa biraz daha düşebilirdi zaman.. şuan burdaki bazı rakamları acıkcası cok abartılı buluyorum.. bana göre ideal traktör saatte 4 dönümün altında sürmemeli.. ben erkuntun agır2. vitesiyle sürdügümde bile baya süratlıydi.. seri 2 ye aldıgımda zaten ucuyor tarlada ondan süratlıde sürülmez tarla ve o süratte bile düşüncem saatte max 7-8dönum sürer bi traktör.. artı yastık bası biz atarız tarlaya iki taraftada buda zaman alıyor.. tabi verdiginiz gazda önemli aceleniz varsa verirsiniz 20 gaz bagırta bagırta sürersiniz saatte 10 dönumde ama tabi böyle çift sürülmez onun için minimum yakıt ve maximum performans aldıkları herzaman ki sürümlerinde nekadar yer sürdügü önemli.. erkunt servet tek ceker için normal sürümde saatte 5 dönum rahat sürer hemde 13 gazla minumum yakıtla traktörü zorlamadan.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
BİR GÜNDE KAC DÖNÜM HERK YAPIYORSUNUZ HANGİ MOTORLA
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt