PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
BİR GÜNDE KAC DÖNÜM HERK YAPIYORSUNUZ HANGİ MOTORLA
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="candos" data-source="post: 212710" data-attributes="member: 6732"><p><strong>Ynt: BİR GÜNDE KAC DÖNÜM HERK YAPIYORSUNUZ HANGİ MOTORLA</strong></p><p></p><p>ben mf 285s ile;</p><p>tarladan tarlaya fark gostersede bu okadar buyuk farkd egiuldir gunde bes donum arasi oynar bu benim tespilterim tabbii</p><p>ben yaptigim isin saatini gununu ve masrafini tuutmak icin not ettigim icin </p><p>mf 285s ile gunde <span style="color: #ff4e00">50~55</span> donum arasi her ederim ki saatleri: </p><p>sabah 08.00 aksam 19.30 bu zaman araligi;\</p><p>gazayagi icin bu sene iznim dolasiyla agustos ayi ilk haftasinda cektim gazayagi ise tamamen yagmura baglidir aygmur almissa daha elvislidir kisaca bu sene bir gunde mf285s ile 120`~130 donum cektim saatler asagi yukari aynidir....</p><p>ama benim esas bir noktaya deginmek istiyorum ben masseyi severim begenirim ama bu 3085 4*4 phantom lari herk noktasinda begenmedim 285s kadar pratik degil agir kaliyor guc dolasiyla buyuk pulluk cekiyor ama pratik degil </p><p>ben bu seride 3105leri daha seri buluyorum...</p><p>new holland tl100a ve 90a acikcasi cok ses cikartiyor ve yakisi cok fazla acikcasi bu kategori cok geldi..</p><p>acikcasi mf buyuk versiyonu 3105 az ve tasarruflu olurken new holland tam tersi </p><p>buna mukabil ayni kategorideki 80-90 hp gucundeki traktorlede ise new hollandlar daha basarili ama ne yalan soyleyim new hollandlari begenmiyorum cunki arka aksamlar kollar ve carklilari zayif buluyorum ki en buyk sikayet burdadir genelde </p><p></p><p></p><p>ayrica mazot fiayatlari gubre fiyatlari icin avrupadaki ciftciler gibi sokaga dokulup traktorlerle yol isagli yapilmali etkisi oluyormu ghecen ay belcikada sut ureticleri ayaklandi adamlar hakkini aldi hollandada ise avrupa birligi icin tarimda kisintiya gideceklerdi adalar traktorlerle den haag laheye traktorlere gittiler eylem sonuc verdi</p><p>bizdeki sorun sendikal hareketlerin olmamasi onun icin birligimiz yok </p><p>citciler butunluk saglayamiyor ornek</p><p>findik icin uretici ayaklanmisken orduda ic anadolu ciftci destek vermedi tabiki bu bir sendikal hareketin eksiklii tzmb ne kadar ciftciyi temsil ediyor soru isareti tarim kredi ise ciftci portfoyu degil geriye birsey kalmiyor</p><p>ciftci ne zamanki bana dokunmayan yilan bin yasasin fikrinden vaz gecer hakkini savunur tabiki bu bir butunsel ve eylemse birligi icerinde olabilir bu birlik ve butunluk saglanmadan malasef altimizdan cok sey cekilip alinir</p><p>mesala seker pancari uretimi ben anlamiyorum hollanda konya kadar yer neden ciftcisini seker pancari icin tesvik edeip uretim yapiyorsa seker pancari icin biz neden bunu saglayamiyoruz..</p><p>burda en onemlisi ciftci haklari elinden alinirken ne yapti sadecebakti</p><p>kenan evran seker pancari yada sanayi uretimi icin dagi tasi ekin derken ne olduda 30 sene sonra ciftci kaderine terk edildi ve neden ithal urunler geliyor soframiza...</p><p>ben hollandada yasiyorum dtcf mezunuyum ama tarim politikasi sifir</p><p>ve bunu tek nedene bagladim sendikal bir ciftci hareketinin olmamasinia</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="candos, post: 212710, member: 6732"] [b]Ynt: BİR GÜNDE KAC DÖNÜM HERK YAPIYORSUNUZ HANGİ MOTORLA[/b] ben mf 285s ile; tarladan tarlaya fark gostersede bu okadar buyuk farkd egiuldir gunde bes donum arasi oynar bu benim tespilterim tabbii ben yaptigim isin saatini gununu ve masrafini tuutmak icin not ettigim icin mf 285s ile gunde [color=#ff4e00]50~55[/color] donum arasi her ederim ki saatleri: sabah 08.00 aksam 19.30 bu zaman araligi;\ gazayagi icin bu sene iznim dolasiyla agustos ayi ilk haftasinda cektim gazayagi ise tamamen yagmura baglidir aygmur almissa daha elvislidir kisaca bu sene bir gunde mf285s ile 120`~130 donum cektim saatler asagi yukari aynidir.... ama benim esas bir noktaya deginmek istiyorum ben masseyi severim begenirim ama bu 3085 4*4 phantom lari herk noktasinda begenmedim 285s kadar pratik degil agir kaliyor guc dolasiyla buyuk pulluk cekiyor ama pratik degil ben bu seride 3105leri daha seri buluyorum... new holland tl100a ve 90a acikcasi cok ses cikartiyor ve yakisi cok fazla acikcasi bu kategori cok geldi.. acikcasi mf buyuk versiyonu 3105 az ve tasarruflu olurken new holland tam tersi buna mukabil ayni kategorideki 80-90 hp gucundeki traktorlede ise new hollandlar daha basarili ama ne yalan soyleyim new hollandlari begenmiyorum cunki arka aksamlar kollar ve carklilari zayif buluyorum ki en buyk sikayet burdadir genelde ayrica mazot fiayatlari gubre fiyatlari icin avrupadaki ciftciler gibi sokaga dokulup traktorlerle yol isagli yapilmali etkisi oluyormu ghecen ay belcikada sut ureticleri ayaklandi adamlar hakkini aldi hollandada ise avrupa birligi icin tarimda kisintiya gideceklerdi adalar traktorlerle den haag laheye traktorlere gittiler eylem sonuc verdi bizdeki sorun sendikal hareketlerin olmamasi onun icin birligimiz yok citciler butunluk saglayamiyor ornek findik icin uretici ayaklanmisken orduda ic anadolu ciftci destek vermedi tabiki bu bir sendikal hareketin eksiklii tzmb ne kadar ciftciyi temsil ediyor soru isareti tarim kredi ise ciftci portfoyu degil geriye birsey kalmiyor ciftci ne zamanki bana dokunmayan yilan bin yasasin fikrinden vaz gecer hakkini savunur tabiki bu bir butunsel ve eylemse birligi icerinde olabilir bu birlik ve butunluk saglanmadan malasef altimizdan cok sey cekilip alinir mesala seker pancari uretimi ben anlamiyorum hollanda konya kadar yer neden ciftcisini seker pancari icin tesvik edeip uretim yapiyorsa seker pancari icin biz neden bunu saglayamiyoruz.. burda en onemlisi ciftci haklari elinden alinirken ne yapti sadecebakti kenan evran seker pancari yada sanayi uretimi icin dagi tasi ekin derken ne olduda 30 sene sonra ciftci kaderine terk edildi ve neden ithal urunler geliyor soframiza... ben hollandada yasiyorum dtcf mezunuyum ama tarim politikasi sifir ve bunu tek nedene bagladim sendikal bir ciftci hareketinin olmamasinia [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
BİR GÜNDE KAC DÖNÜM HERK YAPIYORSUNUZ HANGİ MOTORLA
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt