PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Bir hayat besicilik ile nasıl geçer
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="KIZILTAN" data-source="post: 1196500" data-attributes="member: 76172"><p>Traktor deyince hemen ters cevap geliyor, yinede tesekkur ederim. Elbette herkes istedigini yazar, burasi forum. Soyledigim acikti, hic yeni gubre, yeni yeknoloji ekipman, tanitimi yapilan tohum yokuydu demek istedim ama ozur dilerim, traktor yetiyorsa ben de yetinirim.</p><p></p><p></p><p>Sn Ilhan`in teshisi dogru, ben dahil arastiran cok, ogrenmek ve tecrubelerinizden yararlanmak istedigimden buradayim. Bugune kadar epeyce sey ogrendim. Sutculugun zorlugunu, besiciligin inceliklerini, besicilikten hakedilen kazancin gelmedigini, nedenlerini, gelecegi hakkinda dusunulenleri ogrendim.</p><p></p><p>Traktorden baska soyleyecek sozu olanlari okumayi secmek benim hakkim, tersini yapmakta sizlerin hakki, neden kirici cevap geliyor anlamiyorum. Hoca traktorden bahsederken egitici olmus, tesekkur etmisim. Daha ne yapayim arkadaslar ?</p><p></p><p>Ciftciye kiz vermiyorlar evlenemiyoruz yazana , ne kastediyon burasi traktor forumu evlendirme dairesi degil mi diyelim yani ?</p><p></p><p>Kusurum olduysa affola, kalin saglicakla.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KIZILTAN, post: 1196500, member: 76172"] Traktor deyince hemen ters cevap geliyor, yinede tesekkur ederim. Elbette herkes istedigini yazar, burasi forum. Soyledigim acikti, hic yeni gubre, yeni yeknoloji ekipman, tanitimi yapilan tohum yokuydu demek istedim ama ozur dilerim, traktor yetiyorsa ben de yetinirim. Sn Ilhan`in teshisi dogru, ben dahil arastiran cok, ogrenmek ve tecrubelerinizden yararlanmak istedigimden buradayim. Bugune kadar epeyce sey ogrendim. Sutculugun zorlugunu, besiciligin inceliklerini, besicilikten hakedilen kazancin gelmedigini, nedenlerini, gelecegi hakkinda dusunulenleri ogrendim. Traktorden baska soyleyecek sozu olanlari okumayi secmek benim hakkim, tersini yapmakta sizlerin hakki, neden kirici cevap geliyor anlamiyorum. Hoca traktorden bahsederken egitici olmus, tesekkur etmisim. Daha ne yapayim arkadaslar ? Ciftciye kiz vermiyorlar evlenemiyoruz yazana , ne kastediyon burasi traktor forumu evlendirme dairesi degil mi diyelim yani ? Kusurum olduysa affola, kalin saglicakla. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Bir hayat besicilik ile nasıl geçer
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt