PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Steyr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Bir traktörün orjinal saat ve km sinin değiştirildiğini nasıl anlarız
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci83" data-source="post: 1104789" data-attributes="member: 57302"><p>Haklisiniz hocam memleket hırsız, uğursuz dolu. Lakin 3-5 yaşında traktörler için etkili bir kontrol yöntemi. İlk muayenede saat az olduğu için genelde düşürmüyorlar. Sonradan düşürseler de anlaşılıyor. İlk muayenede 1000, ikincide1300 falan olursa bariz olarak bağırıyor. Sizin belirttiğiniz ve diğer arkadaşların belirttiği yöntemlerin tamamı gözden geçirilmeli. Bizim bu işten başımız yandı, traktörü aldıktan sonra şüphelendim ve mesaj attım. Keşke almadan sorgulasaymışım.</p><p>İkinci elde modeli düşük ve saati orjinal traktör bulmak pek mümkün değil zaten.</p><p></p><p><a href="http://r.tapatalk.com/byo?rid=89954" target="_blank">TrakKulüp Mobil Uygulaması</a> kullanılarak gönderilmiştir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci83, post: 1104789, member: 57302"] Haklisiniz hocam memleket hırsız, uğursuz dolu. Lakin 3-5 yaşında traktörler için etkili bir kontrol yöntemi. İlk muayenede saat az olduğu için genelde düşürmüyorlar. Sonradan düşürseler de anlaşılıyor. İlk muayenede 1000, ikincide1300 falan olursa bariz olarak bağırıyor. Sizin belirttiğiniz ve diğer arkadaşların belirttiği yöntemlerin tamamı gözden geçirilmeli. Bizim bu işten başımız yandı, traktörü aldıktan sonra şüphelendim ve mesaj attım. Keşke almadan sorgulasaymışım. İkinci elde modeli düşük ve saati orjinal traktör bulmak pek mümkün değil zaten. [URL=http://r.tapatalk.com/byo?rid=89954]TrakKulüp Mobil Uygulaması[/URL] kullanılarak gönderilmiştir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Steyr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Bir traktörün orjinal saat ve km sinin değiştirildiğini nasıl anlarız
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt