PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Uzel
Teknik Bilgiler-Yorumlar
bir türlü batamayan uzel gene batmadı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Çağrı" data-source="post: 671373" data-attributes="member: 110"><p><strong>Ynt: bir türlü batamayan uzel gene batmadı</strong></p><p></p><p>Evet o benim de dikkatimi çekti.Bence bu haliyle bile dönüş yapsa kendini iyi bir konum alabilir.Zaten teknik açıdan erkunt biraz daha ileride yerli markalara karşı.Geri kalanların donanımı benim elimdeki 2008 model traktörle tamamen aynı.Bence Uzel geri dönecekse illa ki Phantom serisini devam ettirmeli.Mesela daha konforlu bir kabin olur,çiftçeker kuruk mili düğmeli geçiş olur,daha kullanışlı bir şanzıman olabilir.Yani lafın kısası yapılacak yenilikler öyle devasa arge çalışmaları,acayip bütçelere falan gerek duyulan şeyler değil bana göre.Gayet basit ve bolca örneği olan şeyler.Bu tarz yine elektronik açıdan sade ama günümüze uyarlanmış bir traktör üretirse çok kısa sürede eski konumunu alacaktır.Bence yerliler içinde erkunt biraz ileride,geri kalanla bugün piyasaya girdiği anda kafa kafaya mücadele eder.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Çağrı, post: 671373, member: 110"] [b]Ynt: bir türlü batamayan uzel gene batmadı[/b] Evet o benim de dikkatimi çekti.Bence bu haliyle bile dönüş yapsa kendini iyi bir konum alabilir.Zaten teknik açıdan erkunt biraz daha ileride yerli markalara karşı.Geri kalanların donanımı benim elimdeki 2008 model traktörle tamamen aynı.Bence Uzel geri dönecekse illa ki Phantom serisini devam ettirmeli.Mesela daha konforlu bir kabin olur,çiftçeker kuruk mili düğmeli geçiş olur,daha kullanışlı bir şanzıman olabilir.Yani lafın kısası yapılacak yenilikler öyle devasa arge çalışmaları,acayip bütçelere falan gerek duyulan şeyler değil bana göre.Gayet basit ve bolca örneği olan şeyler.Bu tarz yine elektronik açıdan sade ama günümüze uyarlanmış bir traktör üretirse çok kısa sürede eski konumunu alacaktır.Bence yerliler içinde erkunt biraz ileride,geri kalanla bugün piyasaya girdiği anda kafa kafaya mücadele eder. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Uzel
Teknik Bilgiler-Yorumlar
bir türlü batamayan uzel gene batmadı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt