PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Diğer Tarım Ekipmanları
BİRÇOK TARIM ALETİMİ YENİLEDİM:BAKALIM BEĞENECEK MİSİNİZ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Göktürk." data-source="post: 615258" data-attributes="member: 25349"><p><strong>Ynt: BİRÇOK TARIM ALETİMİ YENİLEDİM:BAKALIM BEĞENECEK MİSİNİZ?</strong></p><p></p><p></p><p>Yorum için teşekkürler.O alet tapan.Sürüm sonrası tarla düzeltiyor.Eskiden kenarları L demirle kaplı dört köşe odun kütükleri şeklindeydi.Sonra bunlar çıktı.Şimdi lazerli ve lazersiz çok büyük tesviye aletleri var.</p><p></p><p>Teşekkürler.Meraklada ilgisi var.Yaşla ilgisi yok.Çünkü 20 yaşındayken bile (yaklaşık 30 yıl önce) traktörün ve römorkun bütün elektrik tesisatını yenilemiştim.Babamın verdiği harçlıkla kırılan stop ve diğer lambaları ve kablo alıp tesisat yapmıştım.Sonra şoför elinde seneye aynı.Hadi yeniden. </p><p>Çok teşekkür ederim.</p><p>Yorum için teşekkürler. Boya tabancası önemsiz.numanozkara.com da envai çeşidi var.isteyin göndersinler.Ama benim aldığım seti tavsiye ederim,çok işlevli.Siyah MF 265! Bayağı ilginç olur.Geçen haftada 2 tonluk kriko, 50 metrelik makaralı kablo aldım.Bu hafta sonu köye gittim.Kriko hemen işe yaradı.Mibzeri askıya alıp patlak tekerini ilçede yaptırıp geldim. Hepsi ihtiyaç.İhtiyacında sonu yok.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Göktürk., post: 615258, member: 25349"] [b]Ynt: BİRÇOK TARIM ALETİMİ YENİLEDİM:BAKALIM BEĞENECEK MİSİNİZ?[/b] Yorum için teşekkürler.O alet tapan.Sürüm sonrası tarla düzeltiyor.Eskiden kenarları L demirle kaplı dört köşe odun kütükleri şeklindeydi.Sonra bunlar çıktı.Şimdi lazerli ve lazersiz çok büyük tesviye aletleri var. Teşekkürler.Meraklada ilgisi var.Yaşla ilgisi yok.Çünkü 20 yaşındayken bile (yaklaşık 30 yıl önce) traktörün ve römorkun bütün elektrik tesisatını yenilemiştim.Babamın verdiği harçlıkla kırılan stop ve diğer lambaları ve kablo alıp tesisat yapmıştım.Sonra şoför elinde seneye aynı.Hadi yeniden. Çok teşekkür ederim. Yorum için teşekkürler. Boya tabancası önemsiz.numanozkara.com da envai çeşidi var.isteyin göndersinler.Ama benim aldığım seti tavsiye ederim,çok işlevli.Siyah MF 265! Bayağı ilginç olur.Geçen haftada 2 tonluk kriko, 50 metrelik makaralı kablo aldım.Bu hafta sonu köye gittim.Kriko hemen işe yaradı.Mibzeri askıya alıp patlak tekerini ilçede yaptırıp geldim. Hepsi ihtiyaç.İhtiyacında sonu yok. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Diğer Tarım Ekipmanları
BİRÇOK TARIM ALETİMİ YENİLEDİM:BAKALIM BEĞENECEK MİSİNİZ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt