PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
İlginç
Biz çok zekiyizdir. Almanlar kerizdir.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ofas" data-source="post: 897374" data-attributes="member: 20560"><p><strong>Ynt: Biz çok zekiyizdir. Almanlar kerizdir.</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Osmanlı gibi bir devletin vatandaşı olmayı bende sizin gibi çok arzu ederim. </p><p>Kelimelere belki çok takılıyor yada öyle görünüyor olabilirim. Ama bizimle alakası olmadığı halde empoze edilen ' Her koyun kendi bacağından asılır', ' Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın ' tarzı ' atasözü ' denilen şeyler tesadüf, beyaz yalan vs değil.</p><p>Bize okullarda, tv programlarında anlatılan ve kahraman diye tanıtılan karakterlere bakalım. </p><p>Pamuk prenses yedi cüceyle beraber aynı evde kalıyordu.</p><p>Sürekli yalan söyleyen pinokyo.</p><p>Çıplak diyebileceğimiz şekilde yaşayan bir tarzan mesela.</p><p>Gece baloya giden külkedisi,</p><p>Ağzında pipo vücuda anlatıldığı kadar faydası olmayan ıpanakla beslenen dövmeli temel reis! ( sanırsınız harbi kardenizli )</p><p>Bun hikayelerin çocukların bilinç altına inanılmaz mesajlar gönderdiği aşikar.</p><p></p><p>Haçlılar Osmanlı ' nın kılıç kalkanla yok edilemeyeceğini anlayınca kaleyi içten fethetmenin, çürütmenin yollarını aradılar, buldular ve uyguladılar.</p><p>Yeri geldiği zaman yukarıdaki hikayelerin altında yatan gerçekleride konuşuruz.</p><p>Yazdıklarım farkındalık oluşturma gayretinden öte bir şey değil.</p><p>Son olarak ben sizinle temelde aynı fikirde olduğumuza inanıyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ofas, post: 897374, member: 20560"] [b]Ynt: Biz çok zekiyizdir. Almanlar kerizdir.[/b] Osmanlı gibi bir devletin vatandaşı olmayı bende sizin gibi çok arzu ederim. Kelimelere belki çok takılıyor yada öyle görünüyor olabilirim. Ama bizimle alakası olmadığı halde empoze edilen ' Her koyun kendi bacağından asılır', ' Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın ' tarzı ' atasözü ' denilen şeyler tesadüf, beyaz yalan vs değil. Bize okullarda, tv programlarında anlatılan ve kahraman diye tanıtılan karakterlere bakalım. Pamuk prenses yedi cüceyle beraber aynı evde kalıyordu. Sürekli yalan söyleyen pinokyo. Çıplak diyebileceğimiz şekilde yaşayan bir tarzan mesela. Gece baloya giden külkedisi, Ağzında pipo vücuda anlatıldığı kadar faydası olmayan ıpanakla beslenen dövmeli temel reis! ( sanırsınız harbi kardenizli ) Bun hikayelerin çocukların bilinç altına inanılmaz mesajlar gönderdiği aşikar. Haçlılar Osmanlı ' nın kılıç kalkanla yok edilemeyeceğini anlayınca kaleyi içten fethetmenin, çürütmenin yollarını aradılar, buldular ve uyguladılar. Yeri geldiği zaman yukarıdaki hikayelerin altında yatan gerçekleride konuşuruz. Yazdıklarım farkındalık oluşturma gayretinden öte bir şey değil. Son olarak ben sizinle temelde aynı fikirde olduğumuza inanıyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
İlginç
Biz çok zekiyizdir. Almanlar kerizdir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt