PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
BIZ DOST KURT´LARI KÖPEKLERE BOGDURDUK....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="nabolant" data-source="post: 489548" data-attributes="member: 21886"><p><strong>Ynt: BIZ DOST KURT´LARI KÖPEKLERE BOGDURDUK....</strong></p><p></p><p>pek bilinmez Libyada bir callut vardı Libyanın Kaddafi ile beraber, ikinci adamı idi. daha sonra başbakan olmuştu.Türkiyede harp okulunda okuyan ,Kıbrıs harekâtında Rumları bombaladıktan sonra Libyaya inen uçaklarımıza bizzat kendi elleri ile cephane yükleyen işte bu adamdır.sonra birden yok oldu.ihtilal kendi evlatlarını yer prensibi gene işledi ve kaddafi 2. adam görmek istemediğinden işini bitirdi.</p><p> Eski Libya Büyükelçisi Uluç Özülker anılarında kaddfinin pkkya çok yardım ettiğinen bahsediyor,</p><p>--42 yıl boyunca kabilelerin desteğiyle mi iktidarda kalmayı başardı?</p><p></p><p>Hayır. Bunu anlamak için Kaddafinin kurduğu Cemahiriye sistemini bilmek lazım. Bunu Yeşil Kitapta anlatıyor. Yeşil Kitap, Kaddafinin Libya devletini nasıl gördüğünü, işlerin nasıl yürüyeceğini anlattığı bir anayasadır. Bir keresinde kendisine, PKKya bu kadar yardım etmeyin, vazgeçin dediğimde, Ben Yeşil Kitabımdaki ilkelerimden vazgeçemem. Ama söz veriyorum, sen burada büyükelçi olduğun sürece ve Tansu Çiller de başbakan kaldığı sürece benden PKKya yardım ve Türkiye aleyhtarı bir söze rastlamayacaksın dedi.</p><p></p><p>Sözünü tuttu mu?</p><p></p><p>Çok ilginç, tuttu. O dönemde PKKya yardım etmedi. Yoksa Kaddafi, bunlar kurtuluş savaşçıları diyerek, PKKya başından beri maddi manevi her türlü yardımı yaptı. Almanyada broşürlerin bastırılmasına kadar para verdi. PKKnın Libyada kampları vardı. PKKlılar bu kamplarda eğitiliyorlardı. PKKnın dünyada statüsü değiştiği için Kaddafinin PKKya desteği bugün artık o noktada değildir ama hâlâ destekliyordur. Kaddafi, çok bayılırdı Tansu Çillere. Onun için, Müslüman kadının simgesi. İnşallah Türkiyenin Cumhurbaşkanı olacak derdi.</p><p></p><p>Çilleri hangi yönüyle Müslüman kadının simgesi olarak görüyor?</p><p></p><p>Sarışın, medeni, akıllı, İngilizce konuşuyor, profesör... Kaddafi laiktir. Ben, kendisiyle beş defa görüştüm.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nabolant, post: 489548, member: 21886"] [b]Ynt: BIZ DOST KURT´LARI KÖPEKLERE BOGDURDUK....[/b] pek bilinmez Libyada bir callut vardı Libyanın Kaddafi ile beraber, ikinci adamı idi. daha sonra başbakan olmuştu.Türkiyede harp okulunda okuyan ,Kıbrıs harekâtında Rumları bombaladıktan sonra Libyaya inen uçaklarımıza bizzat kendi elleri ile cephane yükleyen işte bu adamdır.sonra birden yok oldu.ihtilal kendi evlatlarını yer prensibi gene işledi ve kaddafi 2. adam görmek istemediğinden işini bitirdi. Eski Libya Büyükelçisi Uluç Özülker anılarında kaddfinin pkkya çok yardım ettiğinen bahsediyor, --42 yıl boyunca kabilelerin desteğiyle mi iktidarda kalmayı başardı? Hayır. Bunu anlamak için Kaddafinin kurduğu Cemahiriye sistemini bilmek lazım. Bunu Yeşil Kitapta anlatıyor. Yeşil Kitap, Kaddafinin Libya devletini nasıl gördüğünü, işlerin nasıl yürüyeceğini anlattığı bir anayasadır. Bir keresinde kendisine, PKKya bu kadar yardım etmeyin, vazgeçin dediğimde, Ben Yeşil Kitabımdaki ilkelerimden vazgeçemem. Ama söz veriyorum, sen burada büyükelçi olduğun sürece ve Tansu Çiller de başbakan kaldığı sürece benden PKKya yardım ve Türkiye aleyhtarı bir söze rastlamayacaksın dedi. Sözünü tuttu mu? Çok ilginç, tuttu. O dönemde PKKya yardım etmedi. Yoksa Kaddafi, bunlar kurtuluş savaşçıları diyerek, PKKya başından beri maddi manevi her türlü yardımı yaptı. Almanyada broşürlerin bastırılmasına kadar para verdi. PKKnın Libyada kampları vardı. PKKlılar bu kamplarda eğitiliyorlardı. PKKnın dünyada statüsü değiştiği için Kaddafinin PKKya desteği bugün artık o noktada değildir ama hâlâ destekliyordur. Kaddafi, çok bayılırdı Tansu Çillere. Onun için, Müslüman kadının simgesi. İnşallah Türkiyenin Cumhurbaşkanı olacak derdi. Çilleri hangi yönüyle Müslüman kadının simgesi olarak görüyor? Sarışın, medeni, akıllı, İngilizce konuşuyor, profesör... Kaddafi laiktir. Ben, kendisiyle beş defa görüştüm. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
BIZ DOST KURT´LARI KÖPEKLERE BOGDURDUK....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt