PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
biz sürdükmü böyle süreriz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="acar" data-source="post: 96619" data-attributes="member: 2154"><p><strong>Ynt: biz sürdükmü böyle süreriz</strong></p><p></p><p></p><p>arkadaşlar tutturmussunuz bişey gübresiz bişey olmaz bişey olmaz bundan 30 40 yıl önce gübremi varmı dedelerinize bi sorun gübresiz ekim yaptıkları dönemde öküzle sürüm ve ekim yaparken ilk traktörler çıktığında ve traktörle sürüm yapıldığında verim artmışmı azalmışmı bi sorun dedelerinize eski dönemlerde kendi arazimiz için konuşayım 70 ila 80 kg arası buğday alan adam köyün agası statüsüne girermiş su an ise 550 600 kg alıyoruz ama faydası yok ve bu gübreyle alakalı deil inanın bana işçilik herşeyden önde gelir gübreye çok güvenen arkadaşlar hayvan gübresine dönüyoruz yakında kimyevi gübre kullanmayacağız ki zaten biz çok az kullanıyorduk . konuyu uzatmaya gerek yok ben bildiğimi ve neden böyle yaptığımı anlattım bu bir anket deil derin mi daha iyi yoksa yufkamı yada çizelmi daha iyi yoksa pullukmu bunları tartışacak deiliz biz bildiğimiz işi yaparız herkeze saygılar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="acar, post: 96619, member: 2154"] [b]Ynt: biz sürdükmü böyle süreriz[/b] arkadaşlar tutturmussunuz bişey gübresiz bişey olmaz bişey olmaz bundan 30 40 yıl önce gübremi varmı dedelerinize bi sorun gübresiz ekim yaptıkları dönemde öküzle sürüm ve ekim yaparken ilk traktörler çıktığında ve traktörle sürüm yapıldığında verim artmışmı azalmışmı bi sorun dedelerinize eski dönemlerde kendi arazimiz için konuşayım 70 ila 80 kg arası buğday alan adam köyün agası statüsüne girermiş su an ise 550 600 kg alıyoruz ama faydası yok ve bu gübreyle alakalı deil inanın bana işçilik herşeyden önde gelir gübreye çok güvenen arkadaşlar hayvan gübresine dönüyoruz yakında kimyevi gübre kullanmayacağız ki zaten biz çok az kullanıyorduk . konuyu uzatmaya gerek yok ben bildiğimi ve neden böyle yaptığımı anlattım bu bir anket deil derin mi daha iyi yoksa yufkamı yada çizelmi daha iyi yoksa pullukmu bunları tartışacak deiliz biz bildiğimiz işi yaparız herkeze saygılar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
biz sürdükmü böyle süreriz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt