PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
BİZ TABLET BİLGİSAYARA GEÇTİK AMA..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="qarizmatiqa" data-source="post: 499922" data-attributes="member: 24473"><p><strong>Ynt: BİZ TABLET BİLGİSAYARA GEÇTİK AMA..</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>tamamda benım bahsettiğim bizim okulun bizi kazıklaması, fatih projesi değil bilm-*s fatih projesine gelince dünyada 49 ülkenin milli eğitim bakanlıklarında bu projey takip eden ofis oluşturuldu herkesin gözü bizde ok-*-s kaloriferi olmayann okul olabilir ama kömürü olmayan okul yok bu projede 4 yılda tamamlanacak inşallah boyası sırası olmayan okula akıllı tahta takıp tablet dağatırsan ayıp olur değil mi bütün okullar 10 senede zaten yenilendi bu proje ile eksiksiz pırıl pırıl olacak. köyler tablete pat diye geçmeyecek adım adım ilerleyecek proje müdürüyette bilgisayar yoksa ilk müdüriyete seneye okula bilgisayar sınıfı yapılarak daha sonra her sınıfa bilgisayar koyarak en son da tablet ve akıllı tahta sistemi ile sistem tam olarak oturacak merkezde olup sınıflarda bilgisayarı olan okullar daha hızlı geçecek tabiki , tabiki kendi teknolojimiz ile üretsek daha iyi olur tabiki ithal etmek iyi değil ama gamsung galaxy tab gibi bir ürünüde pat diye üretemeyiz bugün biz tamamı yerli tasarım traktör bile yapamıyoruz ama bu tarz projelerde sıkıntı olmaz 20 şirket ben yapayım diyor hem iyisi hem ucuzu alınır ve çok aağır şartlarla ihale edilir</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="qarizmatiqa, post: 499922, member: 24473"] [b]Ynt: BİZ TABLET BİLGİSAYARA GEÇTİK AMA..[/b] tamamda benım bahsettiğim bizim okulun bizi kazıklaması, fatih projesi değil bilm-*s fatih projesine gelince dünyada 49 ülkenin milli eğitim bakanlıklarında bu projey takip eden ofis oluşturuldu herkesin gözü bizde ok-*-s kaloriferi olmayann okul olabilir ama kömürü olmayan okul yok bu projede 4 yılda tamamlanacak inşallah boyası sırası olmayan okula akıllı tahta takıp tablet dağatırsan ayıp olur değil mi bütün okullar 10 senede zaten yenilendi bu proje ile eksiksiz pırıl pırıl olacak. köyler tablete pat diye geçmeyecek adım adım ilerleyecek proje müdürüyette bilgisayar yoksa ilk müdüriyete seneye okula bilgisayar sınıfı yapılarak daha sonra her sınıfa bilgisayar koyarak en son da tablet ve akıllı tahta sistemi ile sistem tam olarak oturacak merkezde olup sınıflarda bilgisayarı olan okullar daha hızlı geçecek tabiki , tabiki kendi teknolojimiz ile üretsek daha iyi olur tabiki ithal etmek iyi değil ama gamsung galaxy tab gibi bir ürünüde pat diye üretemeyiz bugün biz tamamı yerli tasarım traktör bile yapamıyoruz ama bu tarz projelerde sıkıntı olmaz 20 şirket ben yapayım diyor hem iyisi hem ucuzu alınır ve çok aağır şartlarla ihale edilir [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
BİZ TABLET BİLGİSAYARA GEÇTİK AMA..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt