PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Lamborghini
Fotoğraflar (Çekimler)
BİZİM AMCA ÇOCUKLARI LOMBARDİNİ 75 ALDILAR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 552051" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: BİZİM AMCA ÇOCUKLARI LOMBARDİNİ 75 ALDILAR</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>gökhan senin gibi aşırı mf fanatiği ve konuda ki mailimde kubota isminin yada karşılaştırmasının geçmemesine ragmen hiç alasız bir biçimde bana iftirada bulunman gercekten manidar.. sadece mailine verdigim cevap ı kaldıramayıp panikle yazmadıgım şeyler için beni zan altında bulundurman üzücü... sana yazmış oldugum cevapta gayet açık ki sen açık açık mustafa nın traktörünü hiç bilmemene ragmen karalamışsın ve kendi kullandıgın traktörle karşılaştırmışsın !.. ve mevzusu geçen ünlü olan ingiliz 188 mf leridir bunu tum mf çiler bilir burada yaptıgın bi yanlışlıgı vurguladım o zamanki mf ile şimdikiler bir degil.. fransız 188 ler zaten tutulmazlar ingilizler kadar ! kaldıki ben tum konularda tarafsız yorumumu yaparım bildigim bi traktörü daha cok anlatmamda normal.. tum erkunt konularında da yorumlarımı bulabilirsin ! bir çok same konusundada.. senin gibi varsa yoksa mf her yerde yazmıyorum.. eger bu sorulara yanıt veremiyorsan kendini kendin degerlendir.. bana yazdıgın cevaba göre :</p><p></p><p>1. mailimde kubota ismi geçmiş mi ?</p><p>2. mailimde kubota tavsiyesi geçmiş mi ? yada başka bi marka tavsiyesi ?</p><p>3. konuda alınan traktörün ondan bundan iyi kötü pahalı ucuz veya enayilik oldugunu söylemiş veya kast etmiş miyim ?</p><p>4.konuda mevzu gecen traktörü veya alanı hakir görme söz konusu mu ? </p><p></p><p> mailim üstte açık.. algılayamadıysan tekrar okuyabilirsin yaptıgın yanlışlıktan dönebilirsin ! konuyu sebote etme.. başka konularda zaten karşılaştırma yapılmıştır sadece sen fanatiklik yaptıgın markaya bi söz geldigi anda panikle cevap verme önce okuyup anamanı tavsiye ediyorum mailimi ve mailimde gecen konu hakkında tartışabiliriz kalite çerçevesinde fakat yazmadıgım söylemedigim bişey için veremedigin cevap yerine başkasını zan altında bırakma lutfen ! bu tartışmaya kalite katmaz kalitesini düşürür böle !...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 552051, member: 2401"] [b]Ynt: BİZİM AMCA ÇOCUKLARI LOMBARDİNİ 75 ALDILAR[/b] gökhan senin gibi aşırı mf fanatiği ve konuda ki mailimde kubota isminin yada karşılaştırmasının geçmemesine ragmen hiç alasız bir biçimde bana iftirada bulunman gercekten manidar.. sadece mailine verdigim cevap ı kaldıramayıp panikle yazmadıgım şeyler için beni zan altında bulundurman üzücü... sana yazmış oldugum cevapta gayet açık ki sen açık açık mustafa nın traktörünü hiç bilmemene ragmen karalamışsın ve kendi kullandıgın traktörle karşılaştırmışsın !.. ve mevzusu geçen ünlü olan ingiliz 188 mf leridir bunu tum mf çiler bilir burada yaptıgın bi yanlışlıgı vurguladım o zamanki mf ile şimdikiler bir degil.. fransız 188 ler zaten tutulmazlar ingilizler kadar ! kaldıki ben tum konularda tarafsız yorumumu yaparım bildigim bi traktörü daha cok anlatmamda normal.. tum erkunt konularında da yorumlarımı bulabilirsin ! bir çok same konusundada.. senin gibi varsa yoksa mf her yerde yazmıyorum.. eger bu sorulara yanıt veremiyorsan kendini kendin degerlendir.. bana yazdıgın cevaba göre : 1. mailimde kubota ismi geçmiş mi ? 2. mailimde kubota tavsiyesi geçmiş mi ? yada başka bi marka tavsiyesi ? 3. konuda alınan traktörün ondan bundan iyi kötü pahalı ucuz veya enayilik oldugunu söylemiş veya kast etmiş miyim ? 4.konuda mevzu gecen traktörü veya alanı hakir görme söz konusu mu ? mailim üstte açık.. algılayamadıysan tekrar okuyabilirsin yaptıgın yanlışlıktan dönebilirsin ! konuyu sebote etme.. başka konularda zaten karşılaştırma yapılmıştır sadece sen fanatiklik yaptıgın markaya bi söz geldigi anda panikle cevap verme önce okuyup anamanı tavsiye ediyorum mailimi ve mailimde gecen konu hakkında tartışabiliriz kalite çerçevesinde fakat yazmadıgım söylemedigim bişey için veremedigin cevap yerine başkasını zan altında bırakma lutfen ! bu tartışmaya kalite katmaz kalitesini düşürür böle !... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Lamborghini
Fotoğraflar (Çekimler)
BİZİM AMCA ÇOCUKLARI LOMBARDİNİ 75 ALDILAR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt