PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Lamborghini
Fotoğraflar (Çekimler)
BİZİM AMCA ÇOCUKLARI LOMBARDİNİ 75 ALDILAR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Gökhan Özkan" data-source="post: 552058" data-attributes="member: 6784"><p><strong>Ynt: BİZİM AMCA ÇOCUKLARI LOMBARDİNİ 75 ALDILAR</strong></p><p></p><p></p><p>konunun şahsi değil genel olduğunu anlattım.hatta yazımda her platformda dedim.benim sorunun ne seninle nede ismini zikrettiğim diğer kubotacılarla.ama bu kadar fanatiklik markaya benim gözümde zarar veriyor.nasıl ki bu forumda zetordan başka traktör üretilmediğini sanan insanlar olduğu gibi sizinde kubotadan daha iyi bir traktör olmadığını düşünenler var.Yani kubota sana/size göre her paltformda rakiplerinden üstündür.işte sorun bu malesef ki değildir.bir konuda tork eğrisi hakkında konuşmuştuk.bu örneği sadece hatırlatacağım;</p><p>kubota m9540 maxisumum torku 290 civarındaydı</p><p>mf 5435 minimum torku 340 civarında.Yani mf nin en ölü hali bile kubotadan yüksek tork üretiyor.Burada mf nin tork olarak kubotadan üstün olduğunun kanıtıdır !</p><p>Dolayısıyla bu kadar fanatiklik iyi değildir.doğana sorabilirsin.ben 70 veya 80 lik erkunt alanlara 7040 kubota öneriyordum.ama sonra gördümki fanatiklik derecesine gelmiş olay.ben ki kubota sever biri olarak şu forumdan dolayı soğumaya yüz tutmuş biriyim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gökhan Özkan, post: 552058, member: 6784"] [b]Ynt: BİZİM AMCA ÇOCUKLARI LOMBARDİNİ 75 ALDILAR[/b] konunun şahsi değil genel olduğunu anlattım.hatta yazımda her platformda dedim.benim sorunun ne seninle nede ismini zikrettiğim diğer kubotacılarla.ama bu kadar fanatiklik markaya benim gözümde zarar veriyor.nasıl ki bu forumda zetordan başka traktör üretilmediğini sanan insanlar olduğu gibi sizinde kubotadan daha iyi bir traktör olmadığını düşünenler var.Yani kubota sana/size göre her paltformda rakiplerinden üstündür.işte sorun bu malesef ki değildir.bir konuda tork eğrisi hakkında konuşmuştuk.bu örneği sadece hatırlatacağım; kubota m9540 maxisumum torku 290 civarındaydı mf 5435 minimum torku 340 civarında.Yani mf nin en ölü hali bile kubotadan yüksek tork üretiyor.Burada mf nin tork olarak kubotadan üstün olduğunun kanıtıdır ! Dolayısıyla bu kadar fanatiklik iyi değildir.doğana sorabilirsin.ben 70 veya 80 lik erkunt alanlara 7040 kubota öneriyordum.ama sonra gördümki fanatiklik derecesine gelmiş olay.ben ki kubota sever biri olarak şu forumdan dolayı soğumaya yüz tutmuş biriyim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Lamborghini
Fotoğraflar (Çekimler)
BİZİM AMCA ÇOCUKLARI LOMBARDİNİ 75 ALDILAR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt