PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Lamborghini
Fotoğraflar (Çekimler)
BİZİM AMCA ÇOCUKLARI LOMBARDİNİ 75 ALDILAR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 552066" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: BİZİM AMCA ÇOCUKLARI LOMBARDİNİ 75 ALDILAR</strong></p><p></p><p>muhammed şu karşılaştırmayı objectif olarak yap önce sen mf2635 75bg güçünde bu traktörle kendi 168 ligini denersen sonuç nasıl olur hangisi sağlam ve kaliteli üretildigi döneme göre ! yakıtları çekişleri nasıl olur.. senin tezine göre mf2635 senin kullandıgın traktörle aynı kalitede hatta üstün olması lazım.. saglam olması lazım v.s. (şuan donanım ve teknoloji olarak üstün m2635 fakat 168 i üretildigi döneme göre göre karşılaştır bakalım.. bugun şartlarında 30 yıllık traktörünle hala sıfır mf2635 e kafa tutmaz mısın ?) Kİ zaten bu konu ile alakasıda yok yaptıgın karşılaştırmanın.. </p><p></p><p>kobra47 nikli musa abimizden özür diliyorum konusunu vermek zorunda kaldıgım yanıtlardan dolayı doldurduk.. mevzusu geçen traktör bizimde kullandıgımız same explorer serisinin aynısı zannedersem resimlerden gördügüm kadarıyla herkonuda amcası ogluna yardımcı da oluruz.. </p><p></p><p>'gökhanözkan' seninle bazı konularda tartışmıştık fikir alışverişinde bulunmuştuk ama reel bilgilerle alakalı konuda şuan senin bana karşı yazdıgın mesaj alakasız dı ben buna kızıyorum.. son mesajında yine dayanagı olmayan bişey yazmışsın tork degerleri hakkında duzeltirsen sevinirim hiç geregi olmayan konu dışı bi karşılaştırma yapmışsın ilgili konuda tartışmıştık zaten bunu .. yazmadıgım yorumumda geçmeyen herhangi bişey için beni zan altında bıraktıgının farkındasın...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 552066, member: 2401"] [b]Ynt: BİZİM AMCA ÇOCUKLARI LOMBARDİNİ 75 ALDILAR[/b] muhammed şu karşılaştırmayı objectif olarak yap önce sen mf2635 75bg güçünde bu traktörle kendi 168 ligini denersen sonuç nasıl olur hangisi sağlam ve kaliteli üretildigi döneme göre ! yakıtları çekişleri nasıl olur.. senin tezine göre mf2635 senin kullandıgın traktörle aynı kalitede hatta üstün olması lazım.. saglam olması lazım v.s. (şuan donanım ve teknoloji olarak üstün m2635 fakat 168 i üretildigi döneme göre göre karşılaştır bakalım.. bugun şartlarında 30 yıllık traktörünle hala sıfır mf2635 e kafa tutmaz mısın ?) Kİ zaten bu konu ile alakasıda yok yaptıgın karşılaştırmanın.. kobra47 nikli musa abimizden özür diliyorum konusunu vermek zorunda kaldıgım yanıtlardan dolayı doldurduk.. mevzusu geçen traktör bizimde kullandıgımız same explorer serisinin aynısı zannedersem resimlerden gördügüm kadarıyla herkonuda amcası ogluna yardımcı da oluruz.. 'gökhanözkan' seninle bazı konularda tartışmıştık fikir alışverişinde bulunmuştuk ama reel bilgilerle alakalı konuda şuan senin bana karşı yazdıgın mesaj alakasız dı ben buna kızıyorum.. son mesajında yine dayanagı olmayan bişey yazmışsın tork degerleri hakkında duzeltirsen sevinirim hiç geregi olmayan konu dışı bi karşılaştırma yapmışsın ilgili konuda tartışmıştık zaten bunu .. yazmadıgım yorumumda geçmeyen herhangi bişey için beni zan altında bıraktıgının farkındasın... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Lamborghini
Fotoğraflar (Çekimler)
BİZİM AMCA ÇOCUKLARI LOMBARDİNİ 75 ALDILAR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt