PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Arıcılık
Bizim arılar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 665030" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: Bizim arılar</strong></p><p></p><p>güzel paylaşım</p><p></p><p></p><p>maşallah sizin orda bal iyi para ediyormuş bizim buralarda hala 14-15 lira en pahalısı 16-17 lira</p><p>sizin ordaki fiyata bal satılsa türkiye geneli olarak</p><p>çok kişi başlar arıcılıga</p><p>hatta bende eskiden babamla beraber ugraştım biraz gerçi bizdede çok yoktu hobi amaçlıydı 15 kovanı düşmezdik 30-40 kovandan fazlada olmazdı kendi ihtiyacımızve eşe dosta hediye olarak degerlendirirdik</p><p>bide saolsun arı koydugumuz köylerde eli uzun kişiler kovanla beraber alıp giderdi yani çalınırdı </p><p>sonra komple bırakmıştık çalınma olayından sonra sogumuştu babam</p><p></p><p>birde bmerk ettim kek olayını anladım kışın veriyorsunuzda birde şekerden bahsetmişsin şekeri ilkbahardan sonra vermiyorsunuzdur degilmi </p><p>yoksa bal yerine şeker yer millet</p><p>malum ilk bahardan tut yazınve sonbaharın başlangıcına kadar olan dönemde arılar genelde gölgeler arasında zaman farkları olsada agırlıklı olarak bu mevsimlerde bal yapıyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 665030, member: 33118"] [b]Ynt: Bizim arılar[/b] güzel paylaşım maşallah sizin orda bal iyi para ediyormuş bizim buralarda hala 14-15 lira en pahalısı 16-17 lira sizin ordaki fiyata bal satılsa türkiye geneli olarak çok kişi başlar arıcılıga hatta bende eskiden babamla beraber ugraştım biraz gerçi bizdede çok yoktu hobi amaçlıydı 15 kovanı düşmezdik 30-40 kovandan fazlada olmazdı kendi ihtiyacımızve eşe dosta hediye olarak degerlendirirdik bide saolsun arı koydugumuz köylerde eli uzun kişiler kovanla beraber alıp giderdi yani çalınırdı sonra komple bırakmıştık çalınma olayından sonra sogumuştu babam birde bmerk ettim kek olayını anladım kışın veriyorsunuzda birde şekerden bahsetmişsin şekeri ilkbahardan sonra vermiyorsunuzdur degilmi yoksa bal yerine şeker yer millet malum ilk bahardan tut yazınve sonbaharın başlangıcına kadar olan dönemde arılar genelde gölgeler arasında zaman farkları olsada agırlıklı olarak bu mevsimlerde bal yapıyor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Arıcılık
Bizim arılar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt