PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
BİZİM KOMŞUNUN MARİFETİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="LORUOĞLU" data-source="post: 330553" data-attributes="member: 16973"><p><strong>Ynt: BİZİM KOMŞUNUN MARİFETİ</strong></p><p></p><p>Komsunun bır akrabasının 92 model 285 vardı o motoru degıstırmeye gıtmısler komsuyuda bana kefıl ol dıye goturmus yanında sonra 285 sahıbının kardesı ben o motoru sattırmam dıye telefon acmıs onlar galerıdeyken bu aradada bunlar hattatın 80 pazarlık etmıslermısımıs telefon gelınce gerı donerken galerıcı bızım komsuyu tanıyor bu arada dıyorkı yavvv daga tasa cıkıyon senın motor kabınsız hemde 2 ceker gel sana su canavarı verelım dıyor bızım komsuda bıraz godaman anlayacagınız hemen koltukları kabarıyor ver lan anasını satayım dıyor pata kute derken 398 ucuyor bu arada sızın anlayacagınız sıze komsunun dıger marıfetınıde anlatayım bu vatandaş 1997 senesındede yıne mf 398 almıstı 97 model bır sezon kullandı bır ara o donemde buraya mf 4255 tanıtmaya geldıler bayıden tuttu 398 verdı 4255 aldı tabı motorun her yerı elektronık bızımkı kara duzene alısık motorla tarla bıle suremedı sonra zar zor ogrendı (komsum yaklasık 70 yasında ama cevık bırısı yasını gostermez nede olsa omru dagda gectı sıhhatı yerınde)yayla zamanı geldı 4255 yaylaya cıkarken kabın saga sola sallandıkca bu yavru korkmus motor devrılecek dıye bıde gel gıt ayak ıslerınde cok mazot yakmıs motoru senesı dolmadan bayaga bı zararına sattı onuda cok cabuk satmıstı o zaman neysekısa bır sure bızım 285 falan kullandı gel gıt işlerınde cunku 98 yılının sonraına dogruydu henuz 99 modeller cıkmamıstı 99 model 398 mf pıyasaya surulur surulmez hemen gıttı alıp geldı ve bıdaha ben bu motoru satmam demişti gercektende o motoru sımdıye kadar durutuyordu ama bı gazla satmıs haberım olsaydı alıcı olurdum ama genelde bızım buralarda komsular bırbırlerıne araclarını satmazlar goz onumde olmasın dıye buyuk ıhtımalle banada vermezdı ama gercekten motorun hastasıydım uzun zamandır boyle bır motor bende arıyorum ama bulamamıstım en azından arkasından gıdıp belkı galerıden alırdım ama dedıgım gıbı haberım olmadı.....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="LORUOĞLU, post: 330553, member: 16973"] [b]Ynt: BİZİM KOMŞUNUN MARİFETİ[/b] Komsunun bır akrabasının 92 model 285 vardı o motoru degıstırmeye gıtmısler komsuyuda bana kefıl ol dıye goturmus yanında sonra 285 sahıbının kardesı ben o motoru sattırmam dıye telefon acmıs onlar galerıdeyken bu aradada bunlar hattatın 80 pazarlık etmıslermısımıs telefon gelınce gerı donerken galerıcı bızım komsuyu tanıyor bu arada dıyorkı yavvv daga tasa cıkıyon senın motor kabınsız hemde 2 ceker gel sana su canavarı verelım dıyor bızım komsuda bıraz godaman anlayacagınız hemen koltukları kabarıyor ver lan anasını satayım dıyor pata kute derken 398 ucuyor bu arada sızın anlayacagınız sıze komsunun dıger marıfetınıde anlatayım bu vatandaş 1997 senesındede yıne mf 398 almıstı 97 model bır sezon kullandı bır ara o donemde buraya mf 4255 tanıtmaya geldıler bayıden tuttu 398 verdı 4255 aldı tabı motorun her yerı elektronık bızımkı kara duzene alısık motorla tarla bıle suremedı sonra zar zor ogrendı (komsum yaklasık 70 yasında ama cevık bırısı yasını gostermez nede olsa omru dagda gectı sıhhatı yerınde)yayla zamanı geldı 4255 yaylaya cıkarken kabın saga sola sallandıkca bu yavru korkmus motor devrılecek dıye bıde gel gıt ayak ıslerınde cok mazot yakmıs motoru senesı dolmadan bayaga bı zararına sattı onuda cok cabuk satmıstı o zaman neysekısa bır sure bızım 285 falan kullandı gel gıt işlerınde cunku 98 yılının sonraına dogruydu henuz 99 modeller cıkmamıstı 99 model 398 mf pıyasaya surulur surulmez hemen gıttı alıp geldı ve bıdaha ben bu motoru satmam demişti gercektende o motoru sımdıye kadar durutuyordu ama bı gazla satmıs haberım olsaydı alıcı olurdum ama genelde bızım buralarda komsular bırbırlerıne araclarını satmazlar goz onumde olmasın dıye buyuk ıhtımalle banada vermezdı ama gercekten motorun hastasıydım uzun zamandır boyle bır motor bende arıyorum ama bulamamıstım en azından arkasından gıdıp belkı galerıden alırdım ama dedıgım gıbı haberım olmadı..... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
BİZİM KOMŞUNUN MARİFETİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt