PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Bizim Köyde Hayvan Hırsızlığı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sebazios" data-source="post: 834339" data-attributes="member: 21067"><p><strong>Ynt: Bizim Köyde Hayvan Hırsızlığı</strong></p><p></p><p>10-15 gündür böyle bir hırsızlık haberi bekliyordum. Bu işi yapanlar Nisan ' da sezonu açıyor çünkü. </p><p></p><p>Hayvanın çalınması, başka malın çalınmasına benzemez. Aynı miktardaki altınının çalınmasından daha çok koyar insana. Hele doğduğundan beri bebek gibi bakıyorsan çok zoruna gider. </p><p></p><p>1 Nisan 1994 tarihinde kurban için hazırladığımız 170 tane hayvanımız çalındı. Çok peşinden koştuk, aradık ama bulamadık. Babam ciddi depresyona girmişti. 1 ayda adamın saçları beyazladı. </p><p></p><p>Şu an içerde 100 tane kesime hazır kuzu, toplam 250 hayvan var. Diken üstündeyim. </p><p></p><p>Çobana kesin talimatım var:</p><p>'Hırsızı yada hırsızları gördüğün an havaya değil, direk üstüne ateş edeceksin. Öldürmek için. Ben de olsam aynını yaparım.</p><p> Yaralanırsa ambulans çağır. Ölürse kimseye haber verme, 1-2 gün köpekler et yer.'</p><p></p><p>Bazılarına hunharca gelebilir, bazılarına aşırı gelebilir. Belki benim başım yanabilir, evet ama böyle bir örnek olmadıkça bunun sonu gelmeyecek. </p><p></p><p>Ben ömrümden 1 yıl vericem (ki zaten çok yok, olsa olsa 25-30 tane kalmıştır) </p><p></p><p>Sen geleceksin, 1 gecede alacaksın..</p><p></p><p>Bu niyette olanların bir şeyi göstermek lazım. Ömrünün kalanından olabileceğini.</p><p></p><p>Bu ihtimali de öğrenmeleri lazım..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sebazios, post: 834339, member: 21067"] [b]Ynt: Bizim Köyde Hayvan Hırsızlığı[/b] 10-15 gündür böyle bir hırsızlık haberi bekliyordum. Bu işi yapanlar Nisan ' da sezonu açıyor çünkü. Hayvanın çalınması, başka malın çalınmasına benzemez. Aynı miktardaki altınının çalınmasından daha çok koyar insana. Hele doğduğundan beri bebek gibi bakıyorsan çok zoruna gider. 1 Nisan 1994 tarihinde kurban için hazırladığımız 170 tane hayvanımız çalındı. Çok peşinden koştuk, aradık ama bulamadık. Babam ciddi depresyona girmişti. 1 ayda adamın saçları beyazladı. Şu an içerde 100 tane kesime hazır kuzu, toplam 250 hayvan var. Diken üstündeyim. Çobana kesin talimatım var: 'Hırsızı yada hırsızları gördüğün an havaya değil, direk üstüne ateş edeceksin. Öldürmek için. Ben de olsam aynını yaparım. Yaralanırsa ambulans çağır. Ölürse kimseye haber verme, 1-2 gün köpekler et yer.' Bazılarına hunharca gelebilir, bazılarına aşırı gelebilir. Belki benim başım yanabilir, evet ama böyle bir örnek olmadıkça bunun sonu gelmeyecek. Ben ömrümden 1 yıl vericem (ki zaten çok yok, olsa olsa 25-30 tane kalmıştır) Sen geleceksin, 1 gecede alacaksın.. Bu niyette olanların bir şeyi göstermek lazım. Ömrünün kalanından olabileceğini. Bu ihtimali de öğrenmeleri lazım.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Bizim Köyde Hayvan Hırsızlığı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt