PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Bizim köyde hayvancılık
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mkale" data-source="post: 1167369" data-attributes="member: 78362"><p>Haklısın. İlk önce 25-30 inek ile başlayıp herşeyiyle kendim ilgileneceğim. Buzağıların yarısı dişi olsa iki sene sonra 45 inek olacak ve böylelikle fabrika kurulacak. İki sene sonra yavaş yavaş yeni sistem ahır kurulacak . 100 adet ineğe ulaşıldıktan sonra sayı korunacak . Artik devamlı çoban sürü başında olacak . Ondan sonra kardeşimi de yanıma alıp ikimiz daha kolay ilgileniriz diye plan yapıyorum . Bunlar önümüzdeki 6 yıllık planımdır. Yavaş yavaş planlı projeli ve teknolojiye ayak uydurarak ilerleyeceksin . 10 sene önce bizim işyeri tek bloktan oluşuyordu şimdi ise 4 blok yer var yinede yetmiyor . </p><p></p><p>Sent from my SM-N920C using <a href="http://r.tapatalk.com/byo?rid=89954" target="_blank">TrakKulüp mobile app</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mkale, post: 1167369, member: 78362"] Haklısın. İlk önce 25-30 inek ile başlayıp herşeyiyle kendim ilgileneceğim. Buzağıların yarısı dişi olsa iki sene sonra 45 inek olacak ve böylelikle fabrika kurulacak. İki sene sonra yavaş yavaş yeni sistem ahır kurulacak . 100 adet ineğe ulaşıldıktan sonra sayı korunacak . Artik devamlı çoban sürü başında olacak . Ondan sonra kardeşimi de yanıma alıp ikimiz daha kolay ilgileniriz diye plan yapıyorum . Bunlar önümüzdeki 6 yıllık planımdır. Yavaş yavaş planlı projeli ve teknolojiye ayak uydurarak ilerleyeceksin . 10 sene önce bizim işyeri tek bloktan oluşuyordu şimdi ise 4 blok yer var yinede yetmiyor . Sent from my SM-N920C using [URL=http://r.tapatalk.com/byo?rid=89954]TrakKulüp mobile app[/URL] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Bizim köyde hayvancılık
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt