PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Bizim KöyLü acemi Çiftçi ve 640 iLe başına geLenLeR GüLmek istiyoRsanız buyRun..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bartu" data-source="post: 343432" data-attributes="member: 18947"><p><strong>Ynt: Bizim KöyLü acemi Çiftçi ve 640 iLe başına geLenLeR GüLmek istiyoRsanız buyRun..</strong></p><p></p><p>1970 li yıllarda köyde 50 yaşlarında bi abimiz ilk traktörünü Leylant almış. traktör kullanmasını çat-pat bilmiyormuş.</p><p>komşunun genç bir çoçuğunu çağırmış demiş şu traktörü biraz anlat bana oda traktörü çalıştırmayı, hidrolikleri,</p><p>vitesleri göstermiş tabi pratik olsun diye küçük vitesi boşa al marşa bas küçük vitesi tekrar alta al gibi takviyeyi</p><p>öğretmemiş kafası karışmasın diye. zamanla amca traktörü iyice kavramış yaklaşık 7-8 ay sonra gitmiş tarla </p><p>sürmeye bildiği en düşük vites seri 1 ama traktör hep zorlanıyormuş stop ettire ettire tarlaları neredeyse bitirmiş.</p><p>son zamanlarda yine traktörü stop ettirdiğinde tesadüfen takviyeyi bulmuş haliyle traktörde devrini bulmuş.</p><p>akşam kahveye geldiğinde bşlamış muhabbete benim Leylant ta bi vetes buldum komşular sormayın bi çekiyorki</p><p>Leylant bi görün, köyde de o dönemlerde 8-9 tane leylant varmış sanki diğerlerinde takviye yokmuş gibi onlara</p><p>takviyenin yerini anlatıtıp dururmuş kahvede.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bartu, post: 343432, member: 18947"] [b]Ynt: Bizim KöyLü acemi Çiftçi ve 640 iLe başına geLenLeR GüLmek istiyoRsanız buyRun..[/b] 1970 li yıllarda köyde 50 yaşlarında bi abimiz ilk traktörünü Leylant almış. traktör kullanmasını çat-pat bilmiyormuş. komşunun genç bir çoçuğunu çağırmış demiş şu traktörü biraz anlat bana oda traktörü çalıştırmayı, hidrolikleri, vitesleri göstermiş tabi pratik olsun diye küçük vitesi boşa al marşa bas küçük vitesi tekrar alta al gibi takviyeyi öğretmemiş kafası karışmasın diye. zamanla amca traktörü iyice kavramış yaklaşık 7-8 ay sonra gitmiş tarla sürmeye bildiği en düşük vites seri 1 ama traktör hep zorlanıyormuş stop ettire ettire tarlaları neredeyse bitirmiş. son zamanlarda yine traktörü stop ettirdiğinde tesadüfen takviyeyi bulmuş haliyle traktörde devrini bulmuş. akşam kahveye geldiğinde bşlamış muhabbete benim Leylant ta bi vetes buldum komşular sormayın bi çekiyorki Leylant bi görün, köyde de o dönemlerde 8-9 tane leylant varmış sanki diğerlerinde takviye yokmuş gibi onlara takviyenin yerini anlatıtıp dururmuş kahvede. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Bizim KöyLü acemi Çiftçi ve 640 iLe başına geLenLeR GüLmek istiyoRsanız buyRun..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt